user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Expert kunstwerken en waterbouwkundige constructies

in Zwolle

Provincie Overijssel
  • Provincie Overijssel
  • HBO / Universitair of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie De uitdaging is: hoe zorg je ervoor dat de constructieve kwaliteit van de provinciale kunstwerken en vaarwegen continu gewaarborgd blijft? Welke slimme manieren zijn er om de juiste data te verzamelen voor het planmatig onderhoud? De provincie Overijssel heeft een groot areaal aan kunstwerken en vaarwegen, en biedt voor jou een inspirerende en vernieuwende werkomgeving.

Wij zoeken een bruggenbouwer met ambitie!

Expert kunstwerken en waterbouwkundige constructies
Zwolle | 36 uur

Wat ga je doen?
Je bent de expert op het gebied van de provinciale kunstwerken (het constructieve deel) en waterbouwkundige constructies. Je belangrijkste opgave is ervoor te zorgen dat er elk jaar een actualisatie van het risicogestuurde meerjarenprogramma komt. Met de technische ontwikkelingen zijn er veel mogelijkheden om hiervoor op een slimme manier de juiste gegevens in te winnen. Daarnaast neem je toekomstige ontwikkelingen uit het vakgebied mee in je afwegingen en zoek je kansen voor het toepassen van innovaties. Zo werk je samen met je collega’s aan een onderbouwde programmering. Ook adviseer je over vragen bij vervanging, renovatie of onderhoud van de kunstwerken.

Je belangrijkste taken zijn:
  • Adviseren over de programmatische aanpak van het meerjarig groot onderhoud en vervanging van kunstwerken en waterbouwkundige constructies;
  • Opstellen, uitbesteden en begeleiden van slimme inspectie- en onderzoeksprogramma’s;
  • Analyse van ingewonnen data en het beheren van de areaalgegevens;
  • Adviseren in projecten over het onderhoud, de vervanging en de aanleg van kunstwerken en waterbouwkundige constructies;
  • Volgen van innovaties, ontwikkelingen in het vakgebied en verkennen van de kansen voor toepassing in Overijssel.
Je werkt binnen het team Ontwikkeling & Expertise in de Eenheid Wegen en Kanalen. Het team bestaat uit 30 collega’s, maar je hebt ook veel contact met collega’s uit andere teams die op tactisch-operationeel werken aan de kunstwerken. We zoeken een collega voor 36 uur per week (fulltime).

lees meer

Eisenpakket Wat breng jij mee?
Ben jij proactief, samenwerkingsgericht en overtuigend en heb jij een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau (bijvoorbeeld civiele techniek, technische bedrijfskunde of informatiekunde)? Heb jij werkervaring in het werkgebied van betonconstructies, kunstwerken en risicogestuurd onderhoud, en/of ben je handig met analyse van grote databestanden om beheerinformatie te interpreteren? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken iemand met ambitie om binnen en buiten de grenzen van de provincie mee te praten over de ontwikkelingen in het vakgebied.

Wat bieden wij?
Jij krijgt voor deze functie - afhankelijk van je ervaring - een salaris van minimaal € 3.245,41 en maximaal € 4.636,33 (schaal 11) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf - binnen grenzen - wanneer en waarvoor je het budget inzet.

De provincie Overijssel staat voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zo veel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken.

Geïnteresseerd?
Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten wij vóór 12 oktober 2017 via de sollicitatiebutton.

Voor in je agenda
24/26 oktober 2017: 1e ronde sollicitatiegesprekken
6 november 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken
14 november 2017: 3e ronde sollicitatiegesprekken

Procedure
Tijdens de selectie zal je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. Een assessment of psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Jan-Willem Grotenhuis, teamleider Ontwikkeling en Expertise, op 038 499 71 55.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; expert kunstwerken vacature, Overijssel, Zwolle, overheid, civiele techniek, technische bedrijfskunde, informatiekunde, provincie, waterbouwkundige constructies, techniek,
technicus, bouw, ingenieur

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
36