user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Auditor Betonmortel

in Venray

Kiwa Nederland B.V.
 • Kiwa Nederland B.V.
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van testen, inspectie en certificering? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!

Voor Kiwa Nederland B.V. zoeken wij voor de regio Zuid een: Auditor Betonmortel
Fulltime | Limburg, Brabant & Zeeland

Wat ga je als Auditor Betonmortel precies doen?
Je houdt je bezig met het auditen van gecertificeerde betonmortel productiebedrijven in de regio Zuid (Limburg, Brabant en Zeeland) Ook activiteiten in aangrenzende regio’s en controles van grondstoffen voor beton(mortel) en beton-gerelateerde producten behoren tot het takenpakket. Je draagt bij aan het verbeteren en ontwikkelen van de relevante processen binnen Kiwa.

Waar ga je werken?
Je werkt in de buitendienst als Auditor in de bovenstaande regio. Je maakt deel uit van een klein team van gemotiveerde collega’s in een open samenwerking, maar kan uitstekend zelfstandig werken. Van belang is dat je woonachtig bent in de genoemde regio, of de bereidheid hebt te verhuizen.

lees meer

Eisenpakket Je bent leergierig en je gaat elke dag voor het beste resultaat. Zelfstandig, maar ook samen met je collega’s. Je hebt oog voor detail en je bent heel nauwkeurig. Je kan goed omgaan met werkdruk en het halen van deadlines. Bereidheid tot het volgen van opleidingen is bij jou een vanzelfsprekendheid. Aangezien je met vertrouwelijke productgegevens te maken krijgt, ben je een integere persoonlijkheid.

Wat heb je verder in je bagage?
 • Een afgeronde technische MBO/HBO-opleiding;
 • Een diploma Betontechnoloog;
 • Kennis van betontechnologie: betonmortel en mortels en de grondstoffen hiervoor;
 • Kennis van kwaliteitsborging;
 • Je hoeft geen specialist te zijn, maar je kunt je wel snel inwerken in nieuwe technieken;
 • Een klant- en resultaatgerichte instelling met goede contactuele vaardigheden;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Kiwa is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van testen, inspectie en certificering bepalen we mede de norm. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en hun thuissituatie en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag snel met je in gesprek.

lees meer

Auditor Betonmortel
Score: 8.0
Stemmen: 38

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Venray