Vacature Accountmanager Buitendienst

Vacature Almere

Jeveka
 • Jeveka Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie De afdeling Verkoop bestaat uit ruim 30 medewerkers. Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een

Accountmanager buitendienst die techniek met commercie verbindt

Deze functie is voor een belangrijk gedeelte extern. In deze rol:
 • bezoek je (potentiële) klanten, handelaren en grotere high end eindgebruikers in Nederland, op basis van de planning en verzoeken van verkopers binnendienst
 • promoot en bied je het Jeveka leveringsprogramma aan
 • adviseer je klanten op product-, technisch- en logistiek niveau
 • beoordeel en behandel je (jaar)aanvragen van grote (potentiële) klanten
 • verwerf en verzamel je marktinformatie
 • werk je intensief samen met andere verkopers in binnen- en buitendienst
 • sta je als vertegenwoordiger van Jeveka op de relevante (internationale) vakbeurzen

lees meer

Eisenpakket Voor een goede uitoefening van deze functie, beschik je over een hbo-opleiding Commerciële Economie, heb je een sterke (aantoonbare) technische affiniteit en zo'n 2 tot 5 jaar ervaring als accountmanager in de buitendienst.

Competenties voor deze functie zijn: klantgericht, kwaliteitsgericht, pro-actief, plannen en organiseren en flexibiliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Ons familiebedrijf staat bekend om haar professionele aanpak en stimulerende werkomgeving. Dit doen wij door continu te investeren in onze mensen, klanten, producten en leveranciers. Samen met ruim 90 collega’s werken wij bewust aan kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen.

Jeveka is al ruim 80 jaar een innovatieve internationale technische groothandel in bevestigingsartikelen en aanverwante gereedschappen. Wereldwijd leveren, ontwikkelen en adviseren wij over klant specifieke oplossingen, merkartikelen en specials. Daarnaast leveren we standaardartikelen uit voorraad. Wij bouwen aan langdurige relaties met onze klanten uit de industrie: machinebouw, High Tech, productietechnologie en mechatronica.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

INTERESSE?
Wij hebben eveneens een stimulerend opleidingsbeleid en onze medewerkers krijgen volop mogelijkheden om zichzelf verder te kunnen ontplooien. Jeveka biedt een concurrerend salaris, auto van de zaak, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantie- en 12 atv-dagen, een winstuitkering, een goede werk/privébalans en flexibele werktijden in een moderne en uitstekend ge-equipeerde werkomgeving.

lees meer

Meer informatie Geïnteresseerde kandidaten kunnen Informatie over deze vacature verkrijgen bij Annette Vermij, P&O Manager, tel. 036-3032000 en hun cv met een korte toelichting insturen via de sollicitatielink.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. Wij vervullen deze vacature graag zelf.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Annette Vermij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Almere