Vacature Toezichthouder - Beverwijk

Beverwijk

Gemeente Beverwijk
 • Gemeente Beverwijk
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Beverwijk, een mozaïek van bedrijvigheid: kleurrijk, divers en ondernemend. Een stad om in te groeien, jezelf te ontwikkelen en kansen te pakken. Bouw jij mee aan een nog mooier Beverwijk? We verwelkomen je van harte! Team Ingenieursbureau zoekt een:

Toezichthouder
Fulltime | Beverwijk


Jouw werkplek bevindt zich vooral in de stad en op de projectlocatie, hierbij begeleid je meerdere projecten tegelijk. Je werkt aan projecten in al zijn facetten en je begeleidt en coördineert de werkzaamheden van aannemers. De projecten kennen, naast de algemeen voorkomende onderdelen groen, grijs of blauw (herinrichting, bouw- en woonrijp maken van de openbare ruimte) ook constructieve elementen (bruggen, keerwanden). Hierbij heb je te maken met BLVC-aspecten en V&G-plannen. In voorkomende gevallen voer je ook directie op het werk in overleg met de projectleider.

Daarnaast neem je namens de gemeente beslissingen binnen de kaders van het bestek. Je hebt regelmatig overleg met de projectleiders, waarbij je niet alleen informeert, maar ook rapporteert en adviseert. Je communiceert met o.a. bewoners en (nuts-, aannemers- en andere) bedrijven over de projecten die je onder handen hebt. De realisatie van de projecten waar je voor wordt ingezet hebben een wisselende doorlooptijd en er kunnen meerdere projecten gelijktijdig in uitvoering zijn.
Jouw functie vraagt daarbij ook het organiseren van bouwvergaderingen, je legt afspraken vast, je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van het projectdossier en bewaak je de realisatiekosten.

lees meer

Eisenpakket Jouw talenten en vaardigheden
Je wordt omschreven als positief, vol energie en een stevige persoonlijkheid! Je bent integer, klantgericht en je kan goed omgaan met complexe situaties en tegengestelde belangen. Je bent een echte teamspeler en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Je bent communicatief sterk en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent resultaat- en oplossingsgericht.

Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde opleiding MBO/MTS- of HBO/HTS- in de richting Civiele Techniek; grond-, weg- en waterbouw of Infratechniek. Beschik je over een andere opleiding, aangevuld met de opleiding Technische Bedrijfskunde of vakgerichte cursussen en/of aantoonbare werkervaring reageer dan ook!
 • Ervaring met projectmatig werken, bestek administratie, project- en contractbeheersing en het opstellen van rapportages;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de, CROW, VCA (VOL) en ARBO (je hebt bij voorkeur een VCA-certificaat) en kennis van diverse contractvormen op het gebied van bijvoorbeeld RAW, UAV en EMVI.
Wij bieden jou
 • Een salaris in schaal 9 met een maximum van € 3.968,- bruto per maand aangevuld met een individueel keuzebudget van 17,05%;
 • Een ABP pensioen en goede faciliteiten voor studie en opleidingen;
 • Een flexibele inrichting van de werkweek en na één jaar de intentie tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Beverwijk: jouw stad
Gevormd door de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee, is Beverwijk met 40.000 inwoners een middelgrote gemeente. De gemeente Beverwijk doet het allemaal nét iets anders. We zijn doeners die werken op een eigentijdse manier. Onze werkplekken laten dit ook zien. Gekleurde muren, grote gezellige tafels, duobanken en flexplekken. Jouw werkplek is middenin de stad en pal tegenover het trein-, fiets- en busstation van Beverwijk.

Je gaat werken bij het team Ingenieursbureau, één van de 12 teams van de gemeente Beverwijk. Dit team beheert de data met betrekking tot de openbare ruimte, inclusief de basisregistraties BAG en BGT. Daarnaast stellen ze een meerjarenprogramma op om de woonomgeving ‘heel en veilig' te houden. De projectmatige realisatie van grootschalige vervangingen en onderhoudswerkzaamheden in de openbare ruimte wordt ook door het team Ingenieursbureau gedaan. De werksfeer in het team is informeel en samenwerkingsgericht.

Mijn stad, jouw werk
Word jij onze nieuwe collega? Reageer dan vóór 5 juni 2020 ter attentie van John Gozeling, teammanager Ingenieursbureau, via de sollicitatiebutton.
Heb je vragen over de functie? Bel dan met John Gozeling, via 0251 - 256 256. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je bellen met Marlieke van Eerden (HR), 0251 - 256 256. Een assessment kan deel uitmaken van onze selectieprocedure. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig intern en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten een streepje voor.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: toezichthouder, MBO, HBO, fulltime, gemeente, Beverwijk, civiele techniek, grondbouw, wegbouw, waterbouw, infratechniek, technische bedrijfskunde, CROW, VCA (VOL), ARBO, VCA-certificaat, RAW, UAV, EMVI, projectmatig werken, bestek administratie, project- en contractbeheersing

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 2.702 - € 3.968 p/m
Contactpersoon Mevr. Nathalie Potgieter - Lokhoff
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider Civiel in Beverwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Beverwijk