Vacature Adviseur beheer en onderhoud - Rotterdam

Rotterdam

Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard
 • Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Adviseur beheer en onderhoud
36 uur | Rotterdam

Heb jij kennis van beheers -en onderhoudsprocessen, assetmanagement en projectmanagement?  Word jij onze nieuwe collega in het hart van onze beheersorganisatie? Solliciteer dan direct op deze vacature!

De afdeling Watersystemen beheert, ontwikkelt en houdt de waterstaatkundige infrastructuur in stand, om zo het oppervlaktewater op voldoende kwantitatief en kwalitatief niveau te brengen en te houden.

De hoofdstructuur van de afdeling bestaat uit een team beheer, een team realisatie en een team beleid. Het team realisatie is de intermediair tussen het team beleid en het team beheer. Voor het team realisatie zoeken wij een collega die de uitdaging aan wil gaan om de onderhoudsprincipes voor de gehele watersysteem infrastructuur verder vorm te geven. Durf jij deze uitdaging met ons aan te gaan? Dan is deze functie iets voor jou!

De Uitdaging
Momenteel wordt gewerkt aan het implementeren van een meer risico gestuurde wijze van onderhoud, conform de basisprincipes van Asset management. Hiermee willen wij (nog) beter aansluiten op onze interne en externe omgeving. Door duidelijke onderhoudsconcepten gebaseerd op het risico van een watersysteemobject te gaan hanteren, zijn we beter toegerust om de opdracht waar wij voor staan efficiënt te vervullen.

Wat zal jouw rol worden?
Als adviseur beheer en onderhoud ga je adviseren over hoe het watersysteem moet worden onderhouden en/of gerealiseerd. Hierbij sluit je aan op de beleidskaders, waarbij je het beleid naar de uitvoering vertaalt en creëer je randvoorwaarden voor een goed beheer conform de principes van Asset Management. Samen met de collega-adviseurs ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitschrijven van de onderhoudsconcepten van vooral de kunstwerken en de implementatie zodanig dat deze in optimale staat blijven. Je beheert, professionaliseert en adviseert over het preventief onderhoud voor de afdeling en onderhoud contacten hierover zowel intern en extern. Daarnaast ontwikkel, begeleid en implementeer je onderwerpen op het gebied van het kwaliteitssysteem van de afdeling en ben je projectteamlid in het programma Asset Management van HHSK. Je zorgt er voor dat het beheer- en onderhoudsambities op professionele wijze worden gepland en besloten. Samen met de teamleider en de medewerkers bespreek je zaken als veranderingen, projecten en knelpunten en maak je afspraken over de uitvoering van het werk en draag je proactief bij aan vertaling van beleid naar de uitvoering en verdere professionalisering van het team realisatie.

lees meer

Eisenpakket Wat maakt jou succesvol?
Jij bent iemand die vanuit maatschappelijke betrokkenheid, kennis en kunde bijdraagt aan het verder ontwikkelen van het onderhoud van HHSK. Je beschikt over kennis van de onderhoudsprincipes van technische kunstwerken en je hebt bij voorkeur ervaring in het realiseren en/of onderhouden van waterstaatswerken. Samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid. Niet alleen met je collega’s, maar ook met de omgeving. Je communiceert duidelijk en concreet niet alleen in woord, maar zeker ook in geschrift. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht ben je in staat om collega’s mee te krijgen in ontwikkelingen. Hierbij heb je oog voor kansen en mogelijkheden voor verbeteringen en neem je het initiatief in de realisatie daarvan. Je denkt creatief en stimuleert anderen in het zoeken naar oplossingen voor knelpunten. Hierbij blijf je gericht op de omgeving, heb je oog voor belangen van het bestuur en weet je draagvlak en commitment voor jouw werkzaamheden te genereren.

Wat bieden wij?
 • Een salaris van maximaal € 5.095,- bruto per maand (schaal 11). Afhankelijk van opleiding en relevante ervaring
 • Een dienstverband van 36 uur per week met flexibele werktijden
 • Individueel Keuze Budget (IKB) op basis van 20% van het salaris
 • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van € 5.000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een goede pensioen- en reiskosten regeling en een collectieve ziektekostenverzekering.
Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henk Jan Vochteloo, teamleider Realisatie, tel. 06 - 11368453. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Chris Scholten, recruiter, tel. 06 - 11368505.

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 28 juni door ons je CV en motivatiebrief toe te sturen via de sollicitatiebutton.
Na sluitingsdatum van de vacature kun je van ons een reactie verwachten. De eerste gesprekken voor deze functie vinden plaats op 2 en 10 juli. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

In verband met de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) volgen wij de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Ons werving-en-selectieproces vindt nu voornamelijk op afstand plaats. Sollicitatiegesprekken voeren we, in overleg met kandidaten, zoveel mogelijk online met behulp van beschikbare middelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: beheers -en onderhoudsprocessen, assetmanagement, projectmanagement, fulltime, Rotterdam, Zuid-Holland, watersystemen, infrastructuur, adviseur, HBO, WO, waterstaatswerken, onderhoudsconcepten, ervaren

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 5.095 p/m
Contactpersoon Dhr. Chris Scholten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rotterdam