Vacature Medewerker kades en oevers - Maarssen

Maarssen

Gemeente Stichtse Vecht
 • Gemeente Stichtse Vecht
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Medewerker kades en oevers
32-36 uur | Maarssen

Jouw typische werkdag
Bij binnenkomst tap je een cappuccino of thee en check je binnengekomen berichten van de vorige dag. Wat snel kan handel je af, en wat meer tijd vergt plan je in. Om half 10 overleg je met onze wegbeheerder over een project waarbij het groot onderhoud aan de weg kan worden gecombineerd met het vervangen van de beschoeiing langs de primaire watergang. Goed dat we deze projecten integraal plannen tegenwoordig! Vervolgens werk je een financieel overzicht bij van jouw budgetten, zodat je de vragen kan beantwoorden van team Financiën voor een tussentijdse rapportage voor het bestuur. 's Middags overleg je met de opzichter over de voortgang en eventuele problemen bij de uitvoering van twee oeverprojecten. Daarna heb je overleg met een collega van Grondzaken over hoe we het onderhoud van beschoeiing langs particuliere tuinen in Maarssenbroek voortaan planmatig kunnen oppakken. De tijd vliegt en aan het eind van de dag schrijf je nog een antwoord op een brief van een schipper die een schade meldde aan een kade in Breukelen.

Wat ga je doen
Binnen Stichtse Vecht werken we aan uiteenlopende vraagstukken waarbij jouw werk direct invloed heeft op de dagelijkse leefomgeving van onze inwoners. Binnen deze afwisselende functie houd je je bezig met het technisch beheer, voorbereiding en onderhoud van de beschoeiingen en kademuren. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties, beheerplannen en meerjaren onderhoudsplanningen en het laten uitvoeren van de hiervoor benodigde inspecties. Je brengt en houdt de areaalgegevens in het beheerpakket op orde en je bewaakt de benodigde budgetten. Je bereidt onderhoudscontracten en werkbestekken voor en zorgt voor een correcte aanbestedings- en gunningsprocedure. Als directievoerder bewaak je tevens de kwantiteit, kwaliteit, veiligheid en voortgang van de werkzaamheden. Je hebt ook volop aandacht voor duurzaamheidskwesties, bijvoorbeeld bij materiaalgebruik of ecologische functies van oevers.

Daarnaast is er binnen team Buiten volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en om fysiek domein breed taken of projecten op te pakken. Wij bieden je de vrijheid om de resultaten te realiseren die er voor jou toe doen. We besteden veel aandacht aan innovatie en data-gestuurd werken en we dagen je uit om te experimenteren met jouw ideeën!

lees meer

Eisenpakket Wie ben je
Je bent oplossingsgericht, sociaal, flexibel en stressbestendig, maar je hebt bovenal technisch inzicht. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken en je beschikt over prima communicatieve vaardigheden. Zo kun je goed schrijven, omdat je ook onderhoudsplannen maakt die voor de politiek van belang zijn. Je kunt makkelijk schakelen en op verschillende niveaus opereren. Je staat stevig in je schoenen, want je houdt je bezig met o.a. de oevers van de Vecht en dat is een belangrijk onderwerp voor zowel inwoners als bestuur. Het is daarom belangrijk dat je omgevingsbewust bent en je de juiste toon weet te vinden in jouw communicatie.

Wat heb je in huis
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO of HBO Civiele Techniek;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met inspectie en onderhoud van kunstwerken;
 • Je hebt kennis van contractvoorbereiding, bijvoorbeeld RAW en/of UAV-gc;
 • Je beschikt over ervaring met beheersoftware, bij voorkeur GBI en i-asset.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 2.729 - € 4.008 p/m
Meer informatie Wat bieden wij
Stichtse Vecht bied je een prima salaris en goede flexibele arbeidsvoorwaarden, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en jouw werk-privébalans. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en je kunt een budget van 17,05% van jouw salaris naar eigen wens inzetten voor zaken als vitaliteit en het kopen van extra verlof. We zijn een lerende organisatie, erop gericht om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Dit doen we volgens het 70-20-10 principe. Dat betekent dat je voor 70% van je tijd je functie uitvoert, 20% werkt aan team overstijgende projecten en 10% aan innovatie.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring krijg je een passend salaris. Voor deze functie is dat maximaal € 4.008, - bruto per maand (functieschaal 9) bij een volledige werkweek van 36 uur. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de zekerheid van een vast dienstverband bij goed functioneren.

Waar kom je te werken
Team Buiten is een divers en enthousiast team dat zich bezighoudt met het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, het uitvoeren van projecten, het werken aan goede lokale en regionale bereikbaarheid en het zorg dragen voor een adequate informatievoorziening op het gebied van openbare ruimte. Team Buiten is naar de samenleving gericht en dat vraagt om een open blik naar buiten toe en een klantgerichte en persoonlijke werkwijze.

Gemeente Stichtse Vecht
Gemeente Stichtse Vecht is nieuwsgierig, creatief, ondernemend en altijd in beweging. Door samen te werken met inwoners, ondernemers en partners kunnen we plannen voor de toekomst verwezenlijken. Daarvoor zoeken wij betrokken, flexibele medewerkers die durven te excelleren. Eigenwijze doorzetters die van gebaande paden af durven te wijken en vernieuwende oplossingen vinden.

Interesse
Stuur je motivatie waarom jij denkt te passen bij onze organisatie en in de functie (dit kan ook dmv een filmpje of op andere creatieve wijze). Solliciteren kan voor 12 juli 2020 via de sollicitatiebutton.

Meer weten
Tijdens de Coronamaatregelen gaan de werving en selectie bij gemeente Stichtse Vecht gewoon door. Indien wenselijk kunnen selectiegesprekken via videobellen plaatsvinden. Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Henriette Debets, teammanager team Buiten: (0346) 25 43 41. Voor algemene vragen over de procedure en over het werken bij Stichtse Vecht kun je contact opnemen met Martijn van Driel, adviseur HRM & Recruitment: (0346) 25 44 24.
Gemeente Stichtse Vecht onderschrijft de NVP Sollicitatiecode Werving en Selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: medewerker kades en oevers, fulltime, Maarssen, MBO, HBO, civiele techniek, inspectie en onderhoud, kunstwerken, contractvoorbereiding, RAW, UAV-gc, beheersoftware, GBI, i-asset, ervaren

lees meer

Contactpersoon Dhr. Martijn van Driel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Maarssen