Vacature Monteur Elektrotechniek - Dordrecht

Dordrecht

Drechtwerk
 • Drechtwerk
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Monteur Elektrotechniek
36 uur | Dordrecht

In deze functie draait jouw werk om verlichting, - en krachtinstallaties! Ben jij de elektrotechnicus die ons machinepark draaiende houdt? Lees dan snel verder!
 
Wat ga je doen?
Je legt zelfstandig gebouw-gebonden elektrotechnische installaties aan waaronder verlichting-, krachtinstallaties en bent (mede-)verantwoordelijk voor het testen van deze installaties. Hiertoe bestel je de benodigde materialen.

Daarnaast voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties en aan het machinepark. In samenwerking met onderhoudsbedrijven verhelp je storingen aan de brandmeld- en ontruimingsinstallaties en aan de inbraakbeveiliging. Als er een aannemer wordt ingezet om werkzaamheden uit te voeren, houdt je toezicht. Alle uitgevoerde werkzaamheden leg je vast in het administratieve systeem.

lees meer

Eisenpakket Wat neem je mee?
 • Een afgeronde mbo-opleiding Electrotechniek;
 • Ruime werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van gangbare installatievoorschriften (NEN 1010/ NEN 3140);
 • Een Vca-certificaat of bereid dit te halen;
 • Rijbewijs B.
Je bent een proactieve, accurate medewerker die zelfstandig vanaf een tekening kan werken. Een goede samenwerking met collega monteurs, medewerkers van aannemers en de interne opdrachtgevers staat hoog in jouw vaandel. Je hebt een flexibele werkhouding en bent bereid om waar nodig buiten reguliere werktijden te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie Waar kom je te werken?
Drechtwerk is het sociaal werk- en ontwikkelbedrijf in de regio Dordrecht. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier werken, vaardigheden ontwikkelen en eventueel doorstromen naar werk bij andere werkgevers. Voor medewerkers die niet doorstromen, zorgt Drechtwerk voor werk. In het bedrijf DrechtwerkActief, of buiten bij DrechtwerkGroen.

De Technische Dienst maakt onderdeel uit van de Holding van Drechtwerk en bestaat uit 4 medewerkers. De voornaamste taak van de Technische Dienst is het oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties zowel in – als aan de gebouwen op de hoofdlocatie van Drechtwerk aan de Kamerlingh Onnesweg, als aan het machinepark van DrechtwerkActief.
 
Wat bieden we jou?
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging of een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 3591,- bruto per maand (uitgaande van loonschaal 8) bij een werkweek van 36 uur. De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

Verder krijg je bij ons goede arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, pensioen, verlofregeling en studiefaciliteiten. Ook beschik je over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel ervan) te laten uitbetalen of er verlofuren van te kopen.

Solliciteren of meer weten?
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de sollicitatiebutton voor 31 oktober 2020.

Voor aanvullende informatie over de vacature kan je contact opnemen met Fred Rensman, personeelsadviseur telefoon 078-652 54 56.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure mag je contact opnemen met team W&S via 078 – 770 80 30.

Acquisitie stellen wij niet op prijs!
Trefwoorden: Monteur, Elektrotechniek, fulltime, Dordrecht, MBO, installatievoorschriften, vca-certificaat, rijbewijs B, ervaren

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Elektrotechniek in Dordrecht
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Dordrecht