Vacature Project Engineer - Zevenbergschen Hoek

Zevenbergschen Hoek

BakerCorp
 • BakerCorp
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Project Engineer
Fulltime | Zevenbergschen Hoek

Op zoek naar een nieuwe carrière? Waar wacht je nog op? Onze snelgroeiende, dynamische organisatie verwelkomt jou in het team!

Voor onze Benelux-organisatie zijn wij op zoek naar een:

Project Engineer

Wat ga je doen?
Als specialist op het gebied van afvalwaterbehandeling adviseer en ondersteun je het verkoopteam in de Benelux met het ontwikkelen van tijdelijke oplossingen voor afvalwaterbehandeling (filtratie), verpompen (pompen) en opslag (mobiele tanks) voor onze klanten. Je voelt je thuis in een industriële omgeving en geniet van de dynamiek van projecten met korte doorlooptijden. Je bedenkt en detailleert de best mogelijke huuroplossingen om de uitdagingen van onze klanten op het gebied van vloeistofbeheer te realiseren.

De Engineer is dagelijks betroken bij uiteenlopende uitdagingen van klanten, zoals afvalwaterfiltratie, bypass van units en de opslag van een breed scala aan chemicaliën. Samen met je salescollega’s werk je aan het verder uitbreiden van onze positie in de Benelux-markt. Je maakt deel uit van een zeer gemotiveerd Europees team van Engineers en je krijgt mogelijkheden om bij te dragen aan productontwikkeling.
Deze vooraanstaande positie, die rechtstreeks aan de Country General Mananager en functioneel aan één van de Product Managers Europe rapporteert, speelt een cruciale rol in de groei van de Benelux-markt door middel van geïntegreerde oplossingen en biedt een unieke kans om je stempel te drukken op een snelgroeiend internationaal bedrijf.

Jouw focus
 • Bieden van technische ondersteuning aan het verkoopteam bij aankomende filtratie, pomp en/of opslagprojecten door samen met salescollega’s de klant te bezoeken (2 – 3 dagen per week) of, voor eenvoudigere projecten, door ondersteuning via e-mail en telefoon.
 • Achterhalen van de uitdaging van de klant, uitdenken van het benodigde (behandelings)proces en deze omzetten in een BakerCorp oplossing.
 • Detailleren van oplossingen in een projectplan om deze met de klant te bespreken en goed over te dragen aan het Operations team (voor de grotere en complexere projecten).
 • Verzorgen van training door het delen van voorbeeldprojecten aan het salesteam, maar ook on-the-job, door het uitleggen van het werkingsprincipe en de voordelen van nieuwe apparatuur.
 • Regelmatig uitwisselen van ideeën en expertise met het Europese team van Engineers en ook samenwerken aan productontwikkeling.

lees meer

Eisenpakket Wie ben je?
 • Enkele jaren technische ervaring op het gebied van filtratie en/of pompen, idealiter bij bedrijven als milieuconsultants, industriële reinigers (met focus op behandeling), (vloeibaar) afvalbeheer of waterbehandelingsspecialisten.
 • Technisch, maar weet ook op commercieel vlak wat belangrijk is.
 • Ambitieus in het vinden van de optimale oplossing, waarbij je de beperkingen door het tijdelijke karakter kunt accepteren.
 • Teamspeler met hands-on mentaliteit.
 • Sterkte persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden (zowel Nederlands als Engels).
 • Flexibel en bereid om te reizen (ongeveer 50% van de tijd).
 • Beheerst de waardevolle competenties voor deze rol: klantgericht, proactief en servicegericht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Meer informatie Wat hebben we jou te bieden?
BakerCorp bied je een uitdagende functie binnen een internationale, servicegerichte en prettige werkomgeving waar ruimte is voor initiatieven. Jouw mening en vernieuwende ideeën worden gewaardeerd. We investeren in jouw persoonlijke groei door middel van relevante trainingen. We besteden veel tijd aan een gedegen inwerktraject om je een goede start van je loopbaan bij BakerCorp te geven.

We bieden je daarnaast het volgende:
 • Een marktconform salaris;
 • 30 vakantiedagen;
 • Goed pensioen.
Over ons
BakerCorp, een United Rentals® Company, is marktleider op het gebied van vloeistofmanagement en levert verhuurproducten voor opslag, verpompen en behandelen van vloeistoffen.

Baker's producten zijn ontworpen met als topprioriteit veiligheid en kwaliteit, zijn "plug and play" en bieden een breed scala aan toepassingen. Dit vertaalt zich in unieke voordelen voor de klant.

We hebben 11 vestigingen verspreid over Europa (Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk). Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. De focus op groei en onze ondernemingsgeest komt duidelijk tot uiting in het DNA van ons bedrijf en biedt medewerkers de mogelijkheid om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien.

Solliciteren?
Solliciteren kan via de sollicitatiebutton!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Lees ook het privacy statement P&O.

Trefwoorden: Project Engineer, fulltime, Zevenbergschen Hoek, filtratie, pompen, milieuconsultants, industriële reinigers, afvalbeheer, waterbehandelingsspecialisten, Techniek, Engels, ervaren
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!