user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Mechanical Engineer Magnetic Recycling

in Eindhoven

YER
 • YER
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering / Freelance
 • uur p/w
Beschrijving functie

Je ziet een uitdaging in het met het 3D CAD Inventor programma ontwerpen van magnetische recyclingsystemen die aan de behoefte van de klant en markt voldoen. In onze vakkundig geoutilleerde productiewerkplaats is het door jou ontworpen resultaat direct tastbaar, waardoor je meteen resultaat ziet van je inspanningen. Mocht er tijdens de productie iets niet lekker lopen, dan signaleer je dit en leg je dit vast in Nexus, ons interne foutmeldingssysteem. Je beheert engineeringsdocumenten en geeft deze vrij met behulp van het Autodesk Vault PDM systeem.

Je hebt daarnaast direct contact met ons internationaal verkoopnetwerk en dient als vraagbaak voor technische kwesties. Je ondersteunt je collega's van het interne testcentrum en je begeleidt tevens functionele- en applicatietesten.

Bovendien stem je de voor de bouw van jouw machine noodzakelijke materialen af met de mensen van inkoop en logistiek. Evenals de besturing met de hardware/software engineer. Uiteraard bewaak je daarbij zelf de orderplanning.

Kortom: je werkt samen met je collega's in een zelfsturend team en creëert samen een zo optimaal mogelijk eindproduct.

lees meer

Eisenpakket
 • HBO werk- en denkniveau in werktuigbouw of Mechatronica.
 • Bij voorkeur 10 jaar ervaring met engineering en de klantorder gerichte maakindustrie;
 • Branche specifieke kennis van de markten en haar producten;
 • Ervaring met 3D CAD programma Inventor is een pré;
 • Productietechnisch en logistiek inzicht;
 • Nederlands en minimaal Engels in woord en geschrift, Duits spreken;

lees meer

Beschrijving werkgever

Onze klant is een in 1959 opgericht familiebedrijf gespecialiseerd in het in eigen huis vervaardigen van magneetsystemen voor diverse toepassingen. Onder meer het verwijderen van ijzerdelen uit diverse productstromen, transporteren van blikverpakkingen en het heffen van lasten. Magneten zijn letterlijk aantrekkelijk en de toepassingen zijn legio. Goudsmit is actief op diverse markten met een product wat altijd in beweging is.


Onze klant is momenteel bezig aan een overgang naar een zelfsturende organisatie in de vorm van cirkels waarbinnen het werk georganiseerd wordt. Elke cirkel heeft zijn eigen doel, formuleert een eigen strategie en organiseert zelf de nodige acties en projecten om dat doel te bereiken. Het stimuleren van eigen initiatieven zorgt voor betrokken medewerkers en het aantrekken van nieuw talent en daardoor voor verdere groei van ons mooie bedrijf.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
Fulltime