user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Continuous Improvement Engineer

Vacature Eindhoven

YER
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als Continuous Improvement Engineer weet jij als geen ander hoe je productiekosten kan verminderen, efficiëntie kan verhogen en de kwaliteit van onze bestaande producten doorlopend kunt verbeteren. Je taken bestaan enerzijds uit het analyseren van processen en statistieken en anderzijds deze bevindingen omzetten naar concrete verbetervoorstellen binnen de hele breedte van onze werkmaatschappij. Dit betekent dat je een coach bent voor de interne organisatie en adviezen en trainingen geeft ten aanzien van deze verbetervoorstellen. Het is jouw uitdaging om de verbeterstructuur naar een hoger niveau te tillen en bestaande verbetertools verder te integreren in de organisatie. Daarnaast ben je in deze rol als projectmanager verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van complexe en diverse projecten, denk aan bijvoorbeeld optimalisaties binnen onze productieomgeving of het verbeteren van kwaliteitssystemen. Je rapporteert in deze rol aan de Continuous Improvement Manager.

Tot je taken behoren verder:

• Het analyseren van het totale productieproces
• Het leiden van meerdere verbeterprojecten van signalering tot implementatie
• Overdragen van kennis en verbetervoorstellen binnen verschillende lagen van de organisatie

lees meer

Eisenpakket

Allereerst ben je communicatief zeer vaardig en ben je in staat om snel te schakelen en ondersteuning te bieden bij bijvoorbeeld productieproblemen. Je bent flexibel, ondernemend en vindt het een uitdaging om continue en pro-actief op zoek te zijn naar verbeteringen binnen de hele organisatie. Op basis van feiten en analyses durf jij beslissingen te nemen en ben je in staat anderen daar overtuigend in mee te nemen. Ook heb jij de capaciteiten in huis om meerdere projecten tegelijk goed te managen. Vanuit je pragmatische en flexibele instelling ben je gefocust op het eindresultaat.

Verder vragen we:

 • Minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld
  werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, mechanical engineering of vergelijkbaar
 • Minimaal een aantal jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Opleidingen en cursussen op het gebied van projectmanagement
 • Kennis van proces engineering en continuous improvement methodieken zoals Lean
  Manufacturing / Six Sigma / QRM
 • Affiniteit met productieprocessen zijn een pre
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels, Duits is
  een pre
 • Dat je woonachtig bent in de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Breda, Den Bosch,
  Venlo, Roermond of Weert

lees meer

Beschrijving werkgever

Bij een internationale en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China. Ze vinden niet alleen de dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook een prettige werkomgeving creëren voor ruim 2800 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan centraal en ze hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. Hier geloven ze dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van producten: producten die het leven aangenamer maken. De kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en het onderhoud van hoogwaardige functionele modules en subsystemen. Werken voelt als werken binnen een familiebedrijf met ruim 280 medewerkers, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Er wordt gewerkt aan high mix en low volume elektronische samenstellingen die aan mondiaal opererende original equipment manufacturers worden verkocht. Klanten zijn veelal actief in de volgende marktsegmenten: medische diagnosesystemen, medische analysesystemen, dataverwerking, transport en opslag van elektronische data, machinebesturingen en analyseapparatuur.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie

In de rol van Continuous Improvement Engineer bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

• Marktconform salaris
• Flexibele begin- en eindtijden
• Opleidingsmogelijkheden
• Reiskostenvergoeding

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen.

lees meer

Contactpersoon Jeroen Tijssen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Operator in omgeving Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Eindhoven