Vacature Traineeship Industriële automatisering Noord-Nederland - Groningen

Groningen

YER Technology B.V.
 • YER Technology B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Jouw ontwikkeling staat voorop
Het unieke Talent Development Programme is een opleidingstraject ontworpen voor ambitieuze starters met 0-2 jaar werkervaring. Jouw technische hbo- of wo-opleiding is een brede basis en de praktijkgerichte trainingen in de richting van automatisering zijn hier een aanvulling op. Gedurende het gehele traineeship besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt tijdens het programma specifiek geselecteerde trainingen op gebied van soft en business skills. Een arbeidscoach helpt jou door middel van een assessment met een op maat gemaakt ontwikkeltraject in de richting van jouw persoonlijke doelstelling.

Je wordt technisch specialist
Tijdens het tweejarige programma maak je kennis met het ontwerpen van procesautomatisering in fabrieken en productiebedrijven. Hoe regel je processen zodat de machine precies doet wat de bedoeling is? Je leert softwareprogramma’s te schrijven die machines aansturen en hoe een proces op gang komt. Dit leer je niet alleen uit boeken, maar ook in de praktijk. Je leert wat DCS-systemen zijn, hoe je fabrieken en pick-and-place units veilig bestuurt, robots programmeert en test hoe een proefopstelling opgestart wordt. Kortom; je krijgt een vliegende start binnen de innovatieve wereld van automatisering om je functie snel eigen te maken. Een echte toegevoegde waarde voor jezelf en voor de organisatie waar je werkt!

lees meer

Eisenpakket

Dit unieke opleidingstraject is ontworpen voor ambitieuze starters met 0-2 jaar werkervaring.

Daarbij heb je:

 • Een (bijna) afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Elektrotechniek, Informatica, Technische Natuurkunde, Toegepaste Natuurkunde, Software engineering, chemische technologie of aanverwant
 • Affiniteit met automatisering en software engineering
 • Zin om te werken aan je toekomst!

lees meer

Beschrijving werkgever

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. YER Technology heeft een stevige positie in de technische sector en heeft een groot netwerk in disciplines als hightech, automotive, marine, oil & gas en manufacturing. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak hebben we een langlopende samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarnaast mogen we ons preferred supplier noemen van een aantal gerenommeerde multinationals en toeleveranciers. Zo hebben wij een ruim aanbod van opdrachten in Noord-Nederland en is er altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

lees meer

Info salaris Bruto € 3.200
Meer informatie

Omdat we overtuigd zijn van jouw ambities en ontwikkeling, krijg je direct een vast contract als je start in het Talent Development Programma. Daarbij horen een maandsalaris tussen de € 2.600 en € 3.200 per maand (afhankelijk van je opleidingsachtergrond en werkervaring) en prima secundaire voorwaarden. Start je in het Talent Development Porgramme, dan staat jouw ontwikkeling voorop. Vanuit YER ondersteunen we je daarbij met concrete trainingen in persoonlijke ontwikkelingen, een eigen arbeidscoach die je het gehele traject ondersteunt waar nodig en specifieke technische opleidingen.

lees meer

Contactpersoon Lidewij Houwen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
Technische vacatures Groningen
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Groningen