Vacature Aankomend manager Industriële automatisering - Groningen

Groningen

YER Technology B.V.
 • YER Technology B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als aankomend manager ben je als (lead) engineer onderdeel van de afdeling ‘industriële automatisering’. Je werkt aan uiteenlopende softwareprojecten binnen de segmenten energie, chemie, de voedingsmiddelenindustrie, pharma en infra. Dit doe je samen met een team software- en hardware engineers. Als ervaren (lead) engineer ben je technisch inhoudelijk stevig onderlegd. Je denkt mee met je collega’s, bent het gezicht bij opdrachtgevers en verdiept je in de nieuwste innovaties.

Gezien de huidige manager van de afdeling over een aantal jaren met pensioen gaat, liggen er mogelijkheden voor een lead engineer om door te groeien in een managementpositie. Het gaat hierbij om een Lead engineersrol (software) waarbij je huidige technische kennis kunt inzetten. Als lead stuur je daarbij je collega’s aan en breng je deze naar een hoger niveau. In de komende jaren krijg je de kans jezelf te ontwikkelen op gebied van leidinggeven. De insteek is om binnen een aantal jaren de rol van manager over te kunnen nemen! Een mooie kans om vanuit je huidige lead functie, een concrete ontwikkeling door te maken naar een hoger niveau.

lees meer

Eisenpakket

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die;

 • Tenminste een afgeronde technische hbo-opleiding heeft (bijv. eektrotechniek, industriële automatisering, technische informatica of aanverwant)
 • Beschikt over meerdere jaren ervaring als (lead) engineer met kennis van verschillende softwarepakketten en systemen (PLC-, SCADA-, DCS-systemen, MES)
 • Vloeiend Nederlands en Engels schijft, leest en spreekt
 • Leidinggevende capaciteiten en een stevige persoonlijkheid heeft

Spreekt bovenstaande functie je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan komen we graag in contact. Mocht jij jezelf binnen een paar jaar zien doorgroeien naar een managementpositie, maar ben je nog geen lead engineer? Voel je dan ook vrij te reageren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Beschrijving werkgever

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie met een brede dienstverlening. De afdeling IA is actief binnen verschillende markten (energie, voedingsmiddelenindustrie, genotsmiddelenindustrie, chemie, diervoeding, pharma en infra) en biedt variërende diensten aan. Van engineeringsoplossingen (PLC, SCADA, DCS) tot advies op gebied van Cyber Security en Iot. Ze zijn partner van grote merken als Siemens, ABB, AB, Wonderware en MES.

Ambitie, vrijheid en afwisselend werk staan hoog in het vaandel binnen de organisatie. Je krijgt persoonlijke begeleiding om je ontwikkeling naar een hoger plan te tillen. Daarbij krijg je de ruimte om mee te denken en mee te werken aan innovaties en lange termijnplannen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. De opdrachtgever kent 13 ADV dagen naast de 25 vakantiedagen.

Na een jaar goed functioneren en een dienstverband bij YER, kom je in aanmerking voor een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.

lees meer

Contactpersoon Lidewij Houwen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Manager in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Groningen