user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Field Service Technician

Vacature Amsterdam

Krosto techniek
  • Krosto techniek
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie


* Je bent verantwoordelijk voor het assembleren van machines en apparaten, zowel op locatie in Mierlo als op projectlocaties (wereldwijd).

* Je voert onderhoud- en servicewerkzaamheden uit van door het bedrijf gerealiseerde projecten, ook wereldwijd.

* Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, de onderaannemer en de projectleider.

* Je ziet toe op de kwaliteit van het eindproduct, realiseert afgesproken opleverdata en draagt zorg voor het naleven van gedragsregels en voorschriften (gericht op veiligheid, milieu en welzijn).

lees meer

Eisenpakket


* Je hebt een afgeronde MBO-opleiding werktuigbouwkunde / mechatronica.

* Je hebt ervaring in de machinebouw, als monteur Technische Dienst of in de bouw/onderhoud van zware voertuigen. Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste.

* Wegens veel mechanische werkzaamheden is het hebben van affiniteit met elektro, hydrauliek en pneumatiek een pré.

* Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om in het buitenland te werken en verblijven.

* Je beschikt over een analytisch denkvermogen, sterke communicatieve vaardigheden (zowel Nederlandse als Engelse) en stressbestendigheid. En je werkt kwaliteits- en servicegericht.

* Je bent in het bezit van VCA-VOL + een heftruck certificaat (of bent bereid om deze te halen).

lees meer

Beschrijving werkgever

Goed nieuws! Namens een opdrachtgever mag Krosto Techniek je een nieuwe vacature aanbieden, we zoeken namelijk naar een field service technician! Je nieuwe werkplek is een internationaal opererend bedrijf en bevindt zich in de omgeving van Mierlo (Noord-Brabant). Het bedrijf opereert internationaal en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en levering van systemen voor afhandeling en opslag van luchtvracht. Zie jij jezelf graag terug in de functie van field service technician, lees verder en solliciteer!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Je gaat aan de slag bij een dynamisch bedrijf. Als field service technician heb je een afwisselende, uitdagende en internationale functie met veel waardering. Er wordt geïnvesteerd in scholing en ontwikkeling zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt. Je hebt uitzicht op doorgroeimogelijkheden én op een vaste aanstelling! Ook krijg je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Contactpersoon Vikaash Soekhoe
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Monteur in omgeving Amsterdam
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Amsterdam