user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch Specialist Werktuigbouwkunde

Vacature Amsterdam

Krosto techniek
  • Krosto techniek
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie


* Als technisch specialist heb je een ondersteunende, coördinerende en adviserende rol voor het locatiehoofd of neemt deze functie over wanneer deze afwezig is.

* Je bent verantwoordelijk voor het gevraagd en ongevraagd ondersteunen van het management met adviezen en analyses op het gebied van verschillende aspecten (onderhoud, procedures, beheer, etc.).

* Je zult optreden als vertegenwoordiger en inhoudsdeskundige namens de afdeling Techniek bij diverse complexe projecten.

* Je denkt mee en adviseert bij de aanschaf, het onderhoud en het ontwerp van infrastructuur en keuze apparatuur.

* Je draagt zorg voor het bereiden, leiden of begeleiden van grote onderhoud- en investeringsprojecten binnen de technische afdeling.

* Je werkt zelfstandig en volgens protocollen en kwaliteitssystemen en weet de juiste prioriteiten te stellen.

lees meer

Eisenpakket


* Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde/Installatietechniek.

* Je hebt ervaring met koude/warmte opwekking en klimaattechniek (pré) en aantoonbare kwaliteiten op het gebied van projectmanagement en projectmatig werken.

* Je bent goed in het functioneren in teamverband en het bieden van een ondersteunende rol bij het primaire proces.

* Je beschikt over een proactieve en klant- en servicegerichte instelling en werkt kwaliteitsgericht.

* Naast sociale vaardigheden, kun je helder en duidelijk in zowel mondeling als geschrift communiceren.

lees meer

Beschrijving werkgever

Als Servicetechnicus Elektrotechniek kom je te werken op 2 lokaties in Amsterdam. Binnen het team heerst een informele cultuur en er zijn ruime mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen. De functie is in te vullen voor 32-36 uur per week en het betreft een vaste baan. Kortom een veelzijdige functie waar je zelfstandigheid krijgt en je gaat werken met alle hoogstaande technieken! Klinkt dit als een uitdaging? Reageer dan snel!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Je gaat aan de slag bij een dynamisch bedrijf. Als technisch specialist (w) heb je een uitdagende functie met veel waardering. Je hebt uitzicht op doorgroeimogelijkheden én op een vaste aanstelling! Ook krijg je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede reiskostenregeling, een eindejaarsuitkering van ruim 8% en een persoonlijk levensfasebudget. Daarnaast biedt het nog andere interessante extra’s zoals een fietsbudgetregeling, kortingen op verzekeringen en nog veel meer!

lees meer

Contactpersoon Remco van den Bogert
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Medewerker technische dienst in omgeving Amsterdam
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Amsterdam