user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemonteur Liften

Vacature Amsterdam

Krosto techniek
  • Krosto techniek
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als Servicemonteur ben je veelal bezig met het (proactief) onderhouden van diverse soorten en merken liftinstallaties. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

• Zelfstandig verhelp je storingen aan alle voorkomende liftinstallaties. Dit zijn werkzaamheden van Elektrotechnische, alsmede van Mechanische aard.
• Je draait mee met storingsdiensten.
• Je controleert en onderhoudt alle bewegende delen van de installaties en voer je kleine reparaties uit.

Eisenpakket

De Servicemonteur die wij zoeken moet een passie hebben voor zijn vakgebied en zich flexibel en klantvriendelijk weten op te stellen. Wij vragen dan ook het volgende van jou:

• Als Servicemonteur heb je een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.
• Je hebt enige jaren aan gerichte werkervaring.
• Je bent bereid om mee te draaien in de storingsdiensten.

lees meer

Beschrijving werkgever

Krosto Techniek heeft bij een opdrachtgever een technische vacature voor een Servicemonteur Liften in de regio van Amsterdam (Noord-Holland). De core business van onze opdrachtgever ligt in het moderniseren en onderhouden van bestaande personenliften. Daarnaast biedt deze relatie een breed assortiment aan diensten op dit gebied. Ter uitbreiding van het team in de buurt van Amsterdam, zoeken wij een Servicemonteur Liften. Als jij je hierdoor aangesproken voelt dan raden we je aan om snel door te lezen! (Vacature ref: KRES04013).

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Deze technische vacature voor een Servicemonteur Liften betreft een fulltime functie voor 40 uur per week, met op den duur kans op een vast dienstverband.

Contactpersoon Erik Schouten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Monteur in omgeving Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Amsterdam