user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Toezichthouder civiele infrastructuur

in Utrecht

Rijksoverheid
  • Rijksoverheid
  • MBO / HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Toezichthouder civiele infrastructuur
Rijksvastgoedbedrijf (RVB)

Functieomschrijving
Wordt er op Defensieterrein een weg aangelegd? Is de riolering bij de rechtbank verstopt? Of komt er een buitensportaccommodatie bij de gevangenis? Dan ben jij degene die toezicht houdt op de uitvoering van deze onderhouds- en nieuwbouwprojecten. Zo lever je als toezichthouder een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de civiele infrastructuur van ons rijksvastgoed.

Het Rijksvastgoedbedrijf is een unieke organisatie om als civiel technicus bij te werken.
Want je hebt te maken met projecten in de buitenruimte van bijzondere locaties, zoals kazernes, gevangenissen en gerechtsgebouwen. Jij rijdt door de regio — met name de provincies Utrecht en Zuid-Holland — om te checken hoe het gaat met de onderhouds- en nieuwbouwprojecten op deze locaties. Je controleert de staat van het werk, of de planning wordt gehaald en of er meer- of minderwerk bij komt kijken. Daarover schakel je terplekke met projectleiders en aannemers.
Je hebt meerdere projecten tegelijk onder je hoede, waar je van begin tot eind bij betrokken bent. Komt er van een onze klanten, zoals Defensie of de Dienst Justitiële Inrichtingen, een aanvraag binnen, bijvoorbeeld voor het asfalteren van een grindpad of een panduitbreiding? Dan ga jij erop af om de situatie te beoordelen, gegevens te verzamelen en foto’s te maken. Vervolgens ondersteun je vanuit technisch en kostenoogpunt onze experts bij de aanbestedingsprocedure en de selectie van aannemers. Je zit ook met de projectleider om tafel en neemt met de aannemer de projectplanning en werkzaamheden door. Soms spelen er tegengestelde belangen, maar daar weet jij als stevige gesprekspartner goed mee om te gaan.

Het is ook jouw taak om te blijven monitoren of er doelmatig gebruikt wordt gemaakt van de civiele infrastructuur. Zijn er verstoringen of knelpunten? Dan kom je met verbetervoorstellen. Daarnaast draag je bij aan het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan voor jouw regio. Samen met je collega’s die bijvoorbeeld over kleinere projecten gaan, breng je in beeld wat nodig is om de civiele infrastructuur op de lange termijn in goede staat te houden.
 

lees meer

Eisenpakket Je beschikt over een hbo-werk- en denkniveau, hebt minimaal een mbo-diploma civiele techniek en minimaal drie jaar ervaring met het houden van toezicht op de uitvoering civieltechnische werken. Je bent dus gewend om met aannemers, onderaannemers, vergunningverlenende instanties en eindgebruikers om te gaan. Ook ben je bekend met asfalt- en betonverhardingen, de inspectiemethodiek van wegverhardingen, en met het lezen van AutoCAD-tekeningen. Met jouw communicatieve vaardigheden schakel je makkelijk tussen verschillende niveaus. Daarnaast ben je collegiaal en kun je met jouw kennis en ervaring een minder ervaren collega mee te nemen en te coachen.
 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
36