user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Beleidsmedewerker elektrische veiligheid

Vacature Utrecht

Universiteit Utrecht
 • Universiteit Utrecht
 • HBO of hoger
 • 5 - 10 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Beleidsmedewerker elektrische veiligheid (0,8 - 1,0 fte)

Functie
Wil jij bijdragen aan baanbrekend onderzoek bij een topuniversiteit en zoek jij afwisseling, dynamiek, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden in je werk? Dan is de functie van beleidsmedewerker elektrische veiligheid bij de afdeling Onderhoud en Beheer van het Facilitair Service Centrum echt wat voor jou! 
Als beleidsmedewerker stel je beleid en kaders op ten behoeve van het operationele beheer en onderhoudsproces op het gebied van gebouwgebonden E-installaties en toets je de uitwerkingen van adviesrapporten, projectvoorstellen, projectdefinities, opleverrapporten en inspectierapporten. Verder voer je de regie over het NEN3140 inspectieprogramma. Op basis van meerjarenonderhoudsplannen specificeer je planmatige onderhoudsprojecten van uiteenlopende omvang en complexiteit. Hiervoor beschik je over technische E-specificatie en kostenramingskennis. 

Tevens ben je de installatieverantwoordelijke van de Universiteit Utrecht. In dit kader ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de elektrische laagspanningsinstallaties en ben je beheerder van het “handboek bedrijfsvoering elektrische laagspanningsinstallaties”, wat inhoudt dat je verantwoordelijk bent voor:
 • de elektrische laagspanningsinstallaties;
 • het in stand houden van de veiligheid van de elektrische installaties door regelmatige inspecties en het tijdig herstel van de gevonden gebreken;
 • het opzetten van een toegangsregeling voor ruimten met een elektrisch gevaar;
 • het vaststellen van procedures voor bediening van de installatie;
 • het aanwijzen (bevoegd maken) van medewerkers en derden;
 • het goedkeuren van plannen voor de uitvoering van werkzaamheden, maar niet hoe om te gaan met de werkrisico's;
 • het toestemming geven voor de aanvang van de werkzaamheden; de ingebruikname van de installatie na werkzaamheden. Dat wil niet zeggen dat de installatieverantwoordelijke de ingebruikname zelf moet uitvoeren.

lees meer

Eisenpakket Je bent een ervaren professional die door zijn expertise en aanpak de regie heeft over de elektrische veiligheid van de gebouwen van de Universiteit Utrecht. Daarom:
 • heb je een afgeronde opleiding hbo Elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • heb je minimaal 5 jaar relevante en praktische werkervaring, opgedaan bij adviesbureaus of vergelijkbare vastgoedorganisaties of instellingen;
 • heb je goede kennis van vigerende wet- en regelgeving op het gebied van gebouwgebonden installaties;
 • heb je een assertieve en klantgerichte instelling;
 • denk je proactief mee met je collega’s en denk je in oplossingen in plaats van in problemen;
 • weet je expertise op een prettige en natuurlijke wijze actief in te zetten;
 • ben je pragmatisch en organisatiesensitief;
 • ben je in staat de vraag achter de vraag te achterhalen;
 • kun je de planning en voortgang van je eigen werkzaamheden bewaken;
 • kun je integraal en op een hoger abstractieniveau naar vraagstukken kijken;
 • beschik je over analytisch denkvermogen;
 • heb je overtuigingskracht.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Aanbod
We bieden je een uitdagende en relatief zelfstandige functie bij een interessante afdeling. Wij bieden je een aanstelling (0,8 - 1,0 fte) voor één jaar (met een proeftijd van twee maanden) met - bij gebleken geschiktheid - de mogelijkheid van verlenging of een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt minimaal € 2.588,- en maximaal € 4.084,- bruto per maand (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden we je een goede balans tussen werk en privé (o.a. veel verlofdagen, flexibele werktijden), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling (via ABP). Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht. 

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is een één van de directies van de Universitaire Bestuursdienst. Het FSC biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten, alsook de individuele medewerkers, studenten en externe huurders. De activiteiten worden door circa 300 interne medewerkers uitgevoerd. Het overige werk wordt door medewerkers van externe partners gedaan. De facilitaire organisatie ontwikkelt zich meer en meer tot een regieorganisatie. Daardoor worden operationele taken in toenemende mate geheel of gedeeltelijk uitgevoerd door marktpartijen. 

Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud en Beheer verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en terreinen. Het vastgoed van de Universiteit Utrecht is uniek en daar zijn we trots op. Het bestaat uit onderzoeksgebouwen met geavanceerde onderzoekslaboratoria, klinieken, bibliotheken, onderwijsgebouwen maar ook rijksmonumenten die zich bevinden in de binnenstad van Utrecht, het University College en in Utrecht Science Park (De Uithof). De afdeling bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud aan de gebouwen en een afdeling voor het technisch onderhoud aan de terreinen. Onder regie van de afdeling Onderhoud en Beheer voeren externe bedrijven een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden uit. De beleidsmedewerker elektrische veiligheid valt binnen het team Onderhoudsprogrammering van de afdeling Technisch Beheer en rapporteert aan de teamleider Onderhoudsprogrammering. 

Aanvullende informatie
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marieke Koeslag, recruiter, via 06 18 83 03 33. Dit betreft een herhaalde werving. 

Solliciteren
Voel jij je aangesproken en pas je in het voorgestelde profiel? Stuur dan je cv en motivatiebrief via onderstaande sollicitatiebutton. 

Reageren uiterlijk
03/05/2018 
 

lees meer

Contactpersoon Afdeling HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Elektromonteur in omgeving Utrecht
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Utrecht