user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider dieselmotoren

Vacature Den Helder

Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • MBO of hoger
 • 1 - 5 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Werkvoorbereider dieselmotoren
Ministerie van Defensie


Functieomschrijving
Bij het ministerie van Defensie werken ongeveer 58.000 mensen direct en indirect aan vrede en veiligheid. Binnen de Koninklijke Marine lever jij als burgermedewerker jouw bijdrage op het gebied van dieselmotoren. Als werkvoorbereider zorg jij ervoor dat het onderhoud hieraan goed wordt voorbereid.

Jij accepteert de orders en werkt dit uit in taken. Hierbij houd je rekening met de geldende arbo- en milieuwetgeving. Je bestelt de benodigde onderdelen en bewaakt de tijdige levering. Door jouw technische kennis en ervaring of affiniteit met dieselmotoren, kun je goed een werkpakket samenstellen met behulp van beschikbare tekeningen en documentatie.

Gedurende het onderhoud bewaak je de voortgang van de werkzaamheden en ben je het aanspreekpunt voor de klant. Ook ben je de verbindende schakel tussen in- en externe contacten. Een goede planning is voor jou een vanzelfsprekendheid en je schuwt de confrontatie niet als jouw planning dreigt af te wijken.
 

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt een afgeronde mbo 4-opleiding (middenkader) in een technische richting en je hebt cursussen gevolgd op het gebied van werkvoorbereiding en planningstechnieken.
 • Je hebt ervaring met werkvoorbereiden en kennis van SAP.
 • Je beschikt over technische kennis en hebt ervaring of affiniteit met dieselmotoren.
 • Je ben flexibel, initiatiefrijk en stressbestendig.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt doorzettingsvermogen, bent klantgericht en kunt goed plannen en organiseren.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.164 - € 3.005 p/m
Aantal uur per week 40
38
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 7
Salarisomschrijving: Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek.
Maandsalaris: Min €2.164 – Max. €3.005 (bruto)
Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week: 38
Maximaal aantal uren per week: 38

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 6,4%, de zogeheten dertiende maand. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

Digitaal solliciteren
Solliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton. Een ieder, ongeacht het geslacht, wordt uitgenodigd te solliciteren, tenzij anders vermeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Contactpersoon Afdeling HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Werkvoorbereider in omgeving Den Helder
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Helder