user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Voorman Afmontage

Vacature Heeze

Van de Vin Ramen en Kozijnen B.V.
 • Van de Vin Ramen en Kozijnen B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Elke week een dag vrij en toch een volledige baan!

Wij zijn wij? VAN DE VIN RAMEN EN KOZIJNEN geldt als een van de meest toonaangevende producenten van hoogwaardige houten kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt. VAN DE VIN RAMEN EN KOZIJNEN heeft zich gespecialiseerd in projectmatige productie voor nieuwbouw (woningen en appartementen) en renovatie. De hoogwaardige houten kozijnen worden op maat gefabriceerd in eigen geavenceerde fabriek, waar 80 vakbekwame en betrokken medewerkers dagelijks enthousiast in de weer zijn voor opdrachtgevers als aannemers, woningbouwverenigingen en groot onderhoud bedrijven. Doel en focus van het bedrijf liggen daarbij voortdurend op het zijn van de beste ketenpartner voor houten kozijnen.
voor haar vestiging in Heeze heeft VAN DE VIN RAMEN EN KOZIJNEN een vacature voor:

VOORMAN AFMONTAGE

Dienstverband:
Vast dienstverband voor onbepaalde tijd. CAO Timmerindustrie: 37,5 uur/week. Invulling 4 dagen van 9 uur. 

Wat ga je doen als Voorman Afmontage?
Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling Afmontage teneinde het realiseren van de dagelijkse targets en het continue bewaken en verbeteren van het gehele proces tot aan eindproduct. 

Belangrijkste taak- en functiegebieden:
 • Rechtstreeks rapporterend aan de Productieleider, nauw samenwerkend met de collega voormannen/-voorwerkers.
 • Daadkrachtig aansturen medewerkers afdeling Afmontage (± 20 fte’s).
 • Verantwoordelijk voor personeelsplanning, vrije dagen, overwerk, etc.
 • Deelname aan dagelijks productie overleg.
 • Deelname aan wekelijks kwaliteit overleg.
 • Afstemming/communicatie overige afdelingen bij vragen/onduidelijkheden.
 • Inleren nieuwe medewerkers.
 • Structureel bewaken en verbeteren van de kwaliteit van het eindproduct.
 • Actief bijdragend aan het streven tot continue (proces)verbetering binnen de organisatie in het algemeen en de eigen afdeling in het bijzonder.

lees meer

Eisenpakket
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een productieomgeving.
 • Ervaring met LEAN-produceren en/of QRM geldt als pré.
 • MBO/HBO werk- of denkniveau, bij voorkeur bouw gerelateerd.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Klik hier om alvast een kijkje te nemen op jouw nieuwe werkplek

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Van de Vin ramen en kozijnen geldt als een van de meest toonaangevende producenten van hoogwaardige houten kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt.
Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in projectmatige productie voor nieuwbouw (woningen en appartementen) en renovatie. De hoogwaardige houten kozijnen worden gefabriceerd in eigen fabriek waar 80 vakbekwame en betrokken medewerkers dagelijks enthousiast in de weer zijn voor opdrachtgevers als aannemers, woningbouwverenigingen en groot onderhoud bedrijven. De houten kozijnen worden op maat vervaardigd en geleverd als halffabricaat of als eindproduct uitgevoerd in aflak en beglazing. Vooral de aflak en beglazing is de laatste jaren enorm toegenomen. Van de Vin opereert voornamelijk als toeleverancier van de bouw, maar neemt tevens ontwerp, engineering, montage, nazorg en onderhoud ook voor eigen rekening. Doel van het in Heeze [NB] gevestigde familiebedrijf is om de beste ketenpartner te zijn voor houten kozijnen.

Kenmerkend voor de organisatie zijn de hoge mate van flexibiliteit, innovatie en vooruitgang. Daarnaast een zeer nauwe betrokkenheid bij haar klanten en partners en werkelijke voeling met de markt. Vooral project overstijgend samenwerken om te komen tot nieuwe oplossingen, kortere doorlooptijden en het voorkomen van faalkosten is daarbij een speerpunt.

Over CAPHILL EXECUTIVES:
CAPHILL EXECUTIVES is een erkend bureau voor werving & selectie, gespecialiseerd in bemiddeling van top- en middenkader. Kenmerkend zijn de discrete behandeling, het hoge inlevingsvermogen, de snelheid van handelen en de flexibele instelling.
CAPHILL EXECUTIVES vertaalt wensen van opdrachtgevers naar relevante functie-eisen en gewenste persoonskenmerken en garandeert een uiterst nauwkeurige en op het vacatureprofiel afgestemde voorselectie.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Een uiterst prettige werksfeer, platte organisatiestructuur, korte communicatie-lijnen en een informele, no-nonsense cultuur. Daarnaast een prima salaris plus bijbehorende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een flexibele werktijden-invulling (‘cafetaria-model’), bijv. 4 dagen van 9 uur. 

Interesse / Solliciteren:
Geïnteresseerd, stuur dan ommegaande uw motivatie en curriculum vitae via de sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button aan CAPHILL EXECUTIVES, contactpersoon Steph H.W. Theunissen. 

Vragen en/of meer informatie: neem dan contact via +31 6 2708 2008. 

Over CAPHILL EXECUTIVES:
CAPHILL EXECUTIVES is een erkend bureau voor werving & selectie, gespecialiseerd in bemiddeling van top- en middenkader. Kenmerkend zijn de discrete behandeling, het hoge inlevingsvermogen, de snelheid van handelen en de flexibele instelling. 

CAPHILL EXECUTIVES vertaalt wensen van opdrachtgevers naar relevante functie-eisen en gewenste persoonskenmerken en garandeert een uiterst nauwkeurige en op het vacatureprofiel afgestemde voorselectie. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: Voorman Montage, Productie, Meewerkend Voorman, Bouw

lees meer

Contactpersoon Dhr. Steph H.W. Theunissen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Uitvoerder in omgeving Heeze Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Heeze