user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectleider Elektrotechniek Gebouw- en Installatiebeheer

Vacature Leiden

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
 • Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie In het kort
vacaturenummer : F.19.RO.09
sluitingsdatum : tot en met 19 mei 2019

Projectleider Elektrotechniek Gebouw- en Installatiebeheer, Leiden

De functie
Ben jij op zoek naar een baan waarbij werk en privé in balans is en je zelf je werkweek van 36 uur indeelt? En een baan waarbij binnen de vier muren van de organisatie alle technische facetten van jouw vakgebied zich bevinden? Dan is de functie van projectleider elektrotechniek bij het LUMC wat voor jou!

Werken bij het LUMC
In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Je bent projectleider Elektrotechniek bij Gebouw- en Installatiebeheer (G&IB). Dit is een onderdeel van de afdeling Infra. Wij, G&IB, dragen er zorg voor dat de technische infrastructuur in prima conditie verkeert en de continuïteit en het functioneren van alle installaties binnen het LUMC gewaarborgd zijn. In totaal werken er 22 collega’s op onze afdeling: een afdelingshoofd, 5 projectleiders en 16 projectmedewerkers. Elke projectleider en -medewerker heeft zijn eigen specialisme en het team is loyaal en betrokken. Jaarlijks organiseren wij met de afdeling een barbecue en verschillende in- en externe activiteiten. We werken op informele wijze met elkaar samen en er is voldoende ruimte voor gezelligheid.

lees meer

Eisenpakket Je bent een ervaren projectleider die:
 • beschikt over hbo- werk- en denkniveau;
 • zowel adviserend als projectmatig te werk gaat;
 • een achtergrond heeft in de elektrotechniek;
 • de aanvullende opleiding installatie-/werkverantwoordelijke midden- en laagspanningsinstallaties heeft afgerond;
 • beschikt over een klantgerichte dienstverlening.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Info salaris Bruto € 4.361 p/m

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.361,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).

lees meer

Meer informatie Meer informatie
Daarnaast kun je contact opnemen met de heer Cor Cerdijn, hoofd, afdeling Gebouw- & Installatiebeheer, telefoon 071 526 34 11.

Solliciteren
Wil je solliciteren, vul dan uiterlijk 19 mei 2019 ons sollicitatieformulier in via https://bit.ly/2DgzA7s .

lees meer

Contactpersoon Afdeling HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Projectmanager in omgeving Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Leiden