Vacature Beheertechnicus Technisch Onderhoud - Utrecht

Utrecht

Universiteit Utrecht
 • Universiteit Utrecht
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Beheertechnicus Technisch Onderhoud (1,0 fte)

Functie
Zoek jij afwisseling, dynamiek, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden in je werk? Dan is de functie van beheertechnicus bij de afdeling Onderhoud en Beheer van het Facilitair Service Centrum echt wat voor jou! 

Het vastgoed van de Universiteit Utrecht is uniek en daar zijn we trots op. Het bestaat uit onderzoeksgebouwen met geavanceerde onderzoekslaboratoria, klinieken, bibliotheken, onderwijsgebouwen maar ook rijksmonumenten die zich bevinden in de binnenstad van Utrecht, het University College en in het Utrecht Science Park (De Uithof). Wil jij in deze bijzondere omgeving werken? Lees dan snel verder! 

Als beheertechnicus werk je aan het onderhoud van gebouwen en gebouwgebonden installaties van de Universiteit Utrecht. Je hebt een afwisselende en uitdagende functie, waarin je:
 • storingen lokaliseert aan de hand van storingsmeldingen, indicaties en toelichtingen van gebruikers en deze oplost of doorzet;
 • externe leveranciers begeleidt, offertes mede beoordeelt en het geleverde werk controleert;
 • werkbonnen, logboeken en andere (geautomatiseerde) bedrijfsadministratieve systemen verwerkt en bijhoudt;
 • in de voorbereiding van renovatie- en grootonderhoudsprojecten meedenkt over onderhoudsrelevante aspecten;
 • meedraait in de bereikbaarheid- en beschikbaarheidsdiensten.

lees meer

Eisenpakket Je ben verantwoordelijk voor het onderhoud van gebouwen en gebouwgebonden installaties van de universiteit. Daarvoor breng je mee:
 • een mbo/hbo-werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek of gelijkwaardig, verkregen door werkervaring;
 • kennis van de installatietechnische wet- en regelgeving;
 • affiniteit met meet & regeltechniek en klimaatbeheersing;
 • flexibiliteit, inzet en betrokkenheid en een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • een geldig VCA-VOL certificaat (of je bent bereid om deze opleiding alsnog te volgen);
 • je blijft jezelf ontwikkelen door het behalen van diverse certificaten ten behoeve van de uitvoering van de functie;
 • je bent kostenbewust, kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende niveaus en je kan goed zelfstandig functioneren;
 • goede communicatieve vaardigheden en je bent samenwerkingsgericht;
 • in staat om (complexe) problemen te vertalen naar praktische oplossingen;
 • je vindt het belangrijk een bijdrage aan duurzaamheid te leveren en weet duurzaamheid te integreren in de verschillende aspecten van je werkgebied;
 • in het bezit van rijbewijs B;
 • je woont in de regio Utrecht. Dit i.v.m. de bereikbaarheidsdienst.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.656,- en maximaal € 3.548,- (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten. 

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is een één van de directies van de Universitaire Bestuursdienst. Het FSC biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten, alsook de individuele medewerkers, studenten en externe huurders. De activiteiten worden door circa 300 interne medewerkers uitgevoerd. De facilitaire organisatie ontwikkelt zich meer en meer tot een regieorganisatie. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid in de uitvoering van de diensten en de eigen bedrijfsvoering. 

Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud en Beheer verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en terreinen. Deze afdeling bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud aan de gebouwen en een afdeling voor het technisch onderhoud aan de terreinen. Onder regie van de afdeling Onderhoud en Beheer voeren externe bedrijven een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden uit. 

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met: B.J. Vedders (technisch onderhoudsmanager), via [email protected] of 06 34 35 00 01. 

De Universiteit Utrecht behoudt zich het recht voor om de looptijd van deze vacature te beëindigen indien een geschikte kandidaat is geselecteerd. 

Solliciteren
Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop. Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. 

In verband met de huidige maatregelen omtrent corona zullen de gesprekken mogelijk online plaatsvinden. 

Reageren uiterlijk
20/12/2020

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Onderhoudstechnicus in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Utrecht