inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o

Vacature Bedrijfsleider

in Bergambacht

  • HBO / Universitair
  • Minimaal 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • Salaris in overleg
  • 40 uur per week
Meer banen voor Sales manager in omgeving Bergambacht Bekijk alle 50 vacatures
Beschrijving functie

Bergambacht, 40 uur per week

Over de functie
De bedrijfsleider draagt samen met 6 afdelingshoofden de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse operationele aansturing van Technicus.nl. Met en vanuit de strategie van Technicus.nl sta je voor operational excellence in de dienstverlening. Hierin stuur en coach je de afdelingshoofden in hun rol. Daarnaast zet je samen met de directie de koers uit en ben je nauw en actief betrokken met de ontwikkelingen en innovatie van Technicus.nl. Met (potentiele) klanten maak je afspraken welke worden vertaald naar bijbehorende contracten. Daarnaast bezoek je regelmatig projecten en/of de TBI bedrijven vanuit de klantrelatie.

Beschrijving functie

Wij zoeken een ervaren bedrijfsleider die grote affiniteit heeft met het bouwproces in het algemeen en materieel kennis in het bijzonder. De geschikte persoon is een commerciële teamplayer met een scherp analytisch vermogen. Een bedrijfsleider die een duidelijke regisseursrol oppakt en de klant meeneemt. De gevraagde kerncompetenties zijn ondernemerschap, realisatiekracht, leiderschap en richting geven. Tot slot beschik je over een HBO/HBO+ werk- en denkniveau met minimaal 5-7 jaar ervaring in een managementfunctie binnen de bouwomgeving.

Wat wij bieden
Naast een uitdagende functie en een plezierige werksfeer biedt Technicus.nl je een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een TBI-Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen) en een pensioenregeling. Daarnaast biedt Technicus.nl je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen. 

Waar kom je te werken?
Technicus.nl is één van de grootste leveranciers van bouwmaterieel met een uitgebreid dienstpakket van materieel van meer dan 1000 artikelen. Vanuit Bergambacht levert Technicus.nl haar materieel aan TBI bedrijven en overige klanten actief in de bouwsector. Niet alleen materieel maar ook het bijbehorende reken- en tekenwerk, montage, demontage en onderhoud wordt door de eigen werkvoorbereiding en servicemonteurs uitgevoerd. Daarnaast wordt het materieel periodiek gekeurd in het kader van de hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaard van Technicus.nl. Door het zo volledig faciliteren van het bouwproces creëert Technicus.nl de toegevoegde waarde voor haar klanten.

Interesse?
Wil je meer weten over deze dan kun je contact opnemen met Bart van de Loo, directeur Technicus.nl, 06-53910549 / e-mail b.vandeloo@mdb.nl of met Vincent Balsters, HR business partner, 06-12994552/ e-mail vincent.balsters@tbi.nl

Wil je solliciteren dan klik dan op 'Solliciteren'.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. 

Info salaris Salaris in overleg

Een aantrekkelijk salaris
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Bergambacht