user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Project Engineer Civiel / Bouwkundige

in Hengelo

AkzoNobel
 • AkzoNobel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Veelzijdige project engineer die naast een portfolio vol investeringsprojecten ook kan bijdragen aan de transitie naar werken volgens onze Leading Performance-principes.

Bevlogen, innovatieve en veiligheidsgedreven HBO'er Civiele Techniek of Bouwkunde met project engineering ervaring krijgt alle ruimte voor het ontplooien van zijn of haar talenten in een kwaliteitsgericht productiebedrijf. 


Op de AkzoNobel locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutfabrieken ter wereld, inclusief een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Op deze locatie wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel winnen wij vervolgens zout als grondstof voor de chemische industrie, voor gladheidbestrijding en voor consumptie door mens en dier. In verband met de huidige investeringsportfolio en herinrichting van de organisatie conform AkzoNobel Leading Performance System (ALPS) principes is er behoefte aan versterking met een

Project Engineer Civiel / Bouwkunde

Je bent verantwoordelijk voor de civiele en bouwkundige engineering binnen multidisciplinaire investeringsprojecten. Daarnaast fungeer je als projectleider in puur civiele/bouwkundige projecten. Een en ander in nauwe samenwerking met project engineers, maintenance engineers, planners en toezichthouders. Jouw takenpakket omvat het opstellen van project scopes, begrotingen, basic engineering packages, tekeningen en technische berekeningen en het begeleiden en aansturen van engineering- en uitvoeringsteams van AkzoNobel zelf en van derden. Je onderhandelt met contractors, sluit - na goedkeuring - overeenkomsten af en bewaakt ook de correcte levering van diensten en materieel. Bij dit alles volg je natuurlijk de AkzoNobel projectprocedures en de ALPS principes. Constateer je afwijkingen op het gebied van veiligheid, financiën of planning, of is het geleverde niet conform de wensen van de klant, dan grijp je tijdig in. En natuurlijk hou je de Manager Projects & Turnarounds, aan wie je rapporteert, continu 'in the loop'.

lees meer

Eisenpakket
 • HBO-opleiding civiele techniek / bouwkundig ingenieur met minimaal 3 jaar relevante ervaring;
 • Ervaring als project engineer en aantoonbaar sterk in projectorganisatie;
 • Bevlogen procesverbeteraar, altijd op zoek naar meer efficiency en veiligheid;
 • Innovatieve, resultaatgerichte teamplayer met gevoel voor verschillende belangen;
 • Vermogen te denken in processtappen en die te koppelen aan teamleden;
 • Sterk in communicatie op alle niveaus, open en assertief, ook als het moeilijk wordt;

Wat bieden wij
Je kunt rekenen op de nodige inhoudelijke en leidinggevende uitdagingen in een omgeving waar ondanks de toch al volle projectenportfolio ook nog eens hard gewerkt wordt aan een transitie naar invoering van de ALPS-principes. Je kunt dus meteen vól aan de slag, maar krijgt ook volop actieve ondersteuning voor innovatieve initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Dit alles in een informele, no-nonsens cultuur bij een veiligheidsgedreven organisatie.
 
Jouw reactie

Voor meer informatie over de functie zelf kun je bellen met Ariane Kräutner, Talent Resourcing Partner, 088-0106789, optie 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 160008XE, of reageer via de 'Solliciteer' button.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben 45.000 medewerkers in 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine, Sikkens en Jozo. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen, en kleur te geven.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

concurrerend
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40 uur