user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature E&I Technicus

in Botlek Rotterdam

Cargill B.V.
 • Cargill B.V.
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Functieprofiel E&I Technicus Rotterdam Botlek - ROT00325 

Heb jij ten minste 5 jaar relevante werkervaring in een industriële omgeving en een afgeronde opleiding in elektrotechniek of meet en regeltechniek? Heb jij kennis van veiligheid en eventueel ook een heftruckcertificaat? Voor onze olieraffinaderij in Rotterdam Botlek zijn wij op zoek naar een ervaren E&I Technicus om ons team te versterken.

E&I Technicus

Wat ga je doen als E & I Technius?
Na een inwerkperiode word je als Elektro & Instrumentatie Technician ingezet. De functie van E&I Technicus heeft als doel het uitvoeren van alle voorkomende vaktechnische werkzaamheden, op de meest veilige, effectieve en kostenbewuste wijze conform gewenste overeengekomen productieplanning, kwaliteit, milieu-, arbo- en, veiligheidseisen. Dit doe je zowel zelfstandig of i.s.m. collega’s Elektro & Instrumentatie, mechanisch, en productie. Als Monteur E&I rapporteer je aan de E&I Supervisor.

Jouw grootste verantwoordelijkheden zijn:
 • uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhoud-, en revisiewerkzaamheden;
 • doen van verbeteringsvoorstellen om de veiligheid, de performance, de kosten en de levensduur van de procesinstallaties en equipment te optimaliseren;
 • aangeven van equipment die slecht functioneert en aandragen van structurele verbeteringen hiervoor;
 • oplossen van storingen die (kunnen) leiden tot een (voedsel) veiligheid-, milieu-, kwaliteitsprobleem en/of productiestilstand;
 • rapporteren van bevindingen en vervolgwerkzaamheden.
De werkzaamheden worden voor zover mogelijk uitgevoerd in dagdienst. Er wordt een 24 uurs service gewaarborgd (24 uur/7 dagen), waarbij indien noodzakelijk ook werkzaamheden buiten dagdienst voorbereid en gepland (scheduled) worden, maintenance assistentie wordt verleend bij o.a. shutdowns en via een consignatiesysteem. Consignatiedienst (1week per maand) maakt deel uit van deze functie.

lees meer

Eisenpakket Natuurlijk vragen we wel wat van je:
 • in het bezit van minimaal een niveau- 4 opleiding mts- elektrotechniek, mechatronica, meet en regeltechniek of gelijkwaardig door ervaring en/of vakopleidingen;
 • 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke industriële omgeving op het gebied van elektro en instrumentatie;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (lezen);
 • kennis van veiligheid (VCA);
 • het bezit van een heftruck-/hoogwerkerscertificaat is een pre.

Waar ga je dan aan de slag als E&I Technicus?
In Rotterdam Botlek staat onze olieraffinaderij. Deze raffinaderij is bedrijfsonderdeel van Refined Oils Europe. Hier zuiveren we verschillende oliën tot hoge kwaliteit oliën en vetten, die gebruikt worden in margarines, sladressings en andere voedselproducten. Onder de ruwe oliën die wij gebruiken, bevinden zich kokos- en palmoliën. De geraffineerde- en of gefractioneerde oliën worden door zowel Cargills eigen fabrieken als door onze klanten verder verwerkt. 

In de productieafdelingen worden onderhouds-, revisie-, inspectiewerkzaamheden en onderhoudsprojecten uitgevoerd aan een grote diversiteit van equipment, apparatuur en installaties. Ongeplande stilstanden leiden meestal tot productieverliezen en/of materiële schade en willen we voorkomen. 

Wat staat er tegenover:
Werken in een zeer professioneel team, waar ruimte is voor ontwikkeling en een grapje. Daarnaast een jaarcontract met verlenging op vast - we zoeken iemand die echt onderdeel wil worden van ons team - met een goed arbeidsvoorwaardenpakket. 

Ben jij onze nieuwe ervaren enthousiaste E&I Technicus?
Spreekt deze functie jou aan en beantwoord jij aan het omschreven profiel? De afdeling E&I-TD zal blij zijn met jouw versterking. Wij gaan graag verder met je in gesprek over de functie, zowel telefonisch als op locatie. Mocht dit wederzijds bevallen laten wij jou uiteraard ook graag sfeer proeven d.m.v. een rondleiding op locatie. Wij ontvangen graag jouw sollicitatie via de ‘Solliciteer’ button! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Beschrijving werkgever Cargill is al sinds 1959 aanwezig in Nederland. Het bedrijf heeft ongeveer 2200 werknemers in dienst, die werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties in het land: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam (Botlek), Sas van Gent, Schiedam, Schiphol, Swalmen, Velddriel, Wormer en Zaandam.
Cargill B.V. werd in 1959 opgericht in Amsterdam als een handelsorganisatie in goederen. Tegenwoordig is Cargill betrokken bij de productie van voedselingrediënten en het verwerken, verspreiden en verhandelen van landbouwproducten.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden
Aantal uur per week uur p/w
40