user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technician E & I

in Bergen op Zoom

Allnex - The Coating Resins Company
 • Allnex - The Coating Resins Company
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Heb jij een passie voor elektro-, meet en regeltechniek? Heb je ervaring met storing zoeken in software en met het programmeren van PLC's in een procesomgeving? En vind je het geen probleem om deel te nemen aan storingsdiensten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Allnex is op zoek naar een:

Technician E & I
Bergen op Zoom – fulltime - dagdienst

Wat ga je doen?
In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen (preventief en correctief), het uitvoeren van reparaties en het verrichten van onderhouds- en modificatiewerkzaamheden op het gebied van elektro-, instrumentie- en automatiseringstechniek. De werkzaamheden worden tijdig en volgens de vereiste specificaties uitgevoerd en natuurlijk worden de geldende veiligheids-, milieu, en kwaliteitseisen altijd nageleefd. Je draagt hierbij zorg voor een optimale (interne) klanttevredenheid door onder meer zorgvuldige en tijdige communicatie over de voortgang van het onderhoud en de werkzaamheden. Daarnaast voer je o.m. periodieke inspecties uit aan elektro-, meet- en regelsystemen, pas je besturingssoftware aan gericht op optimalisatie (o.a. PLC en DCS), houd je de onderhoudsdossiers up-to-date en beheer je de voorraad van materialen en de reserve onderdelen. De werkzaamheden worden in dagdienst verricht en op regelmatige basis neem je deel aan de storingsdienst volgens een vast rooster.

Technische Dienst
De Technische Dienst is opgebouwd uit 3 afdelingen: BTO (onderhoud), BTP (projecten) en BTA (Automatisering). De functie van Technician E&I maakt onderdeel uit van de afdeling BTO. BTO houdt zich bezig met het onderhouden van de bedrijfsmiddelen en installaties op werktuigbouwkundig, elektro-, instrumentatie- en automatiseringstechnisch gebied. Er werken ca. 15 medewerkers bij de afdeling BTO.

Wat bieden wij?
 • een zelfstandige en afwisselende functie, waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt;
 • ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen;
 • binnen Allnex heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt;
 • je gaat in eerste instantie op uitzend- of detacheringsbasis bij ons aan de slag, waarbij er mogelijkheden zijn voor de lange termijn.

lees meer

Eisenpakket Wat heb jij te bieden?
 • je hebt een MBO-diploma (niveau 4) in de richting van Elektrotechniek, aangevuld met Meet & Regeltechniek;
 • je hebt minimaal 3 – 5 jaar relevante werkervaring in de procesindustrie;
 • je hebt ervaring met storing zoeken in software en met het programmeren van PLC’s in een procesomgeving (Siemens / TiaPortal);
 • als je in het bezit bent van een ATEX-certificaat is dat een pre;
 • je hebt een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
 • je bent zelfstandig, klantgericht, flexibel, communicatief sterk en je hebt een continu verbeteren instelling.

Word jij onze nieuwe collega?
Reageer met cv en motivatiebrief via de ‘Solliciteer’ button. Voor meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden met Paul Scholten, Manager Workshop, 0164-276770. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ingrid Donders, HR Officer a.i., 06-83701212.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden
Aantal uur per week uur p/w
40