user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Safety & Environmental Engineers/Analysts

in Den Haag

Shell
  • Shell
  • Universitair of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Junior SEPAM, Environmental, Process Safety, Chemical, Mechanical engineer
Shell Nederland – Den Haag, Pernis, Rijswijk

“Een combinatie van avontuur en mogelijkheden!”, aldus Jeroen Paling, Shell Health, Safety, Security, Environment & Social Performance Audit team

 
Eisenpakket Shell zoekt junior Safety & Environmental Engineers/Analysts
Shell zoekt talentvolle graduates met 0 tot 3 jaar werkervaring met een Master’s Degree in bijvoorbeeld SEPAM, Environmental, Process, Process Safety, Chemical of Mechanical engineering. Heb je interesse in safety of environment, het werken in een operationele omgeving en affiniteit met data en data analyse? Will je je maximaal ontwikkelen in deze gebieden binnen de energie-industrie? Heb jij daarnaast een goede beheersing van de Nederlandse taal? Dan ben je met ons Shell Graduate Programma (leiderschapsprogramma) aan het juiste adres! Grijp jij deze kans? 

Focus: Safety & Environmental (HSSE) Analisten en Adviseurs
We zoeken Operational Safety & Environmental Analysts, een Environmental Analyst en een Technical Safety Engineer. Heb jij die affiniteit met data en data analyse en interesse in safety, operations en het werken met mensen? Lees dan verder!

Veiligheid
Als (Process) Safety-medewerker moet je er onder meer voor zorgen dat onze installaties goed ontworpen zijn en veilig beheerd en goed gecontroleerd en onderhouden worden. Ons streven is dat al onze bedrijfsmiddelen, ongeacht hun leeftijd of locatie, zo werken dat ze voldoen aan onze interne normen en relevante wet- en regelgeving of deze zelfs overtreffen.

Milieu
Onze milieuprofessionals zoeken voortdurend naar manieren om de impact van onze activiteiten op de wereld om ons heen te helpen verminderen. Shells milieuprofessionals werken aan projecten die invloed hebben op al onze activiteiten, helpen bij de toepassing van nieuwe technologieën, werken samen met externe partners en werken aan het voorkomen van ongelukken op Shell-locaties.

Ontwikkel- en werktraject binnen verschillende projecten
Deze banen zijn onderdeel van ons Shell Graduate Programma. Dit leadership development programma duurt 3-5 jaar en kent meerdere job rotaties, vaak op verschillende locaties. Dat maakt het heel breed, met veel afwisseling.
  • Ontwikkeling – vanaf het moment dat je bij ons start bouw je aan je vaardigheden en kennis via hands-on rollen, taken en world-class training en leiderschapsontwikkeling
  • Uitgebreide financiële beloningen en voordelen - bovenop een competitief startsalaris word je erkend en beloond met een prestatiegerelateerd loon waarvan de hoogte afhankelijk is van je functie en locatie.
  • Support – een sterk support netwerk zorgt ervoor dat jij succes zult hebben. Supervisors, coaches, mentors en professionele experts helpen jouw voortgang te monitoren en te begeleiden.
  • Young Professional Events - er zijn veel sociale evenementen, zoals het Young Shell Network, Shell Sports Club, Shell Women's Network, Shell Disability Network.

Schrijf je alvast in voor de Talent Community!
De sluitingsdatum voor deze vacature is op 31 mei verstreken. 

Maar als jij interesse hebt in een carrière bij Shell, schrijf je dan in voor onze Talent Community en solliciteer binnenkort weer voor het Shell Graduate Programme. 

Schrijf je nu in via de 'Solliciteer' button.

Diversiteit zien wij als een mogelijkheid om onze cultuur en resultaten te verbeteren. Het start met respect en het geloof in mensen. Wij verwelkomen mensen met een beperking – laat het ons weten als je hulp nodig hebt bij jouw sollicitatie.

Over Shell
In Nederland werkt Shell aan het opsporen, winnen en verwerken van gas en olie, duurzame energiebronnen en de verkoop van producten die daaruit voortkomen. Zowel op het vasteland als op de Noordzee richt Shell zich op exploratie en winning van olie en gas. De grootste raffinaderij van Europa in Pernis zorgt samen met het chemiecomplex in Moerdijk voor de verwerking van olie en gas. In Shell Rijswijk werken o.a. onderzoekers, technologen, labassistenten en consultants aan innovatieve technologische oplossingen voor hedendaagse en toekomstige energievraagstukken. Shell’s technologiecentra spelen hierin een grote rol. Het technologiecentrum in Rijswijk levert technologische ondersteuning aan internationale klanten binnen en buiten Shell die actief zijn in de petrochemische - en aanverwante sectoren. Naast in Rijswijk wordt er ook in het Shell Technology Centre in Amsterdam aan het IJ gewerkt aan innovatieve oplossingen voor de huidige en toekomstige vraag naar energie. Zo richt Shell zich in toenemende mate op energievormen zoals zon- en windenergie en biobrandstoffen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40