user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Machinaal houtbewerker schaverij/zagerij

in Dalfsen

Foreco
 • Foreco
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Vacature machinaal houtbewerker schaverij/zagerij (fulltime)

Functie inhoud en kerntaken

Wij zoeken een machinaal houtbewerker (of daarvoor in opleiding) die binnen onze schaverij aan de slag wil. Als operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedienen van de schaaf- en zaagmachine. Je werkt zelfstandig binnen de afdeling en zorgt voor een efficiënte afhandeling van het hout. Je zet de juiste materialen klaar en voert het in de machine. Daarnaast zorg je voor het draaiende houden van de gehele machine en verleen je hulp bij het laden en lossen van materialen. Voor deze functie heb je een niveau op skill level 2* nodig. 

Functie inhoud:
 • Je zorgt voor een juiste verwerking van de productieorders;
 • Je denkt mee bij verbeteringen en het efficiënter maken van de schaverij;
 • Je volgt de dagelijkse en wekelijkse planning;
 • Je voert klein onderhoud uit op de schaaf- en zaagbank;
 • Je controleert het proces en het eindproduct.

lees meer

Eisenpakket Functie profiel:
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Je hebt een niveau op skill level 2*;
 • Je hebt affiniteit met hout en ervaring met een schaafbank is een pré;
 • Je kunt secuur en planmatig werken;
 • Je woont op bereisbare afstand.

Het Bedrijf
Foreco Dalfsen is producent en handelsbedrijf in houtproducten voor de bouw en de infra in met name de Nederlandse markt. Het assortiment varieert van rondhout producten zoals schorspalen, cloeziana en robinia tot hoogwaardige houttoepassingen voor gevels, plafonds en speeltoestellen. We werken met een enthousiast team van ongeveer 90 vaste medewerkers verdeeld over verschillende bedrijfsonderdelen. In Dalfsen is het hoofdbedrijf gevestigd, midden in de bossen op een terrein van 60.000 m2, waar ook het zusterbedrijf IJreka Speelomgevingen is gevestigd. In Noordeloos zijn we actief met het zusterbedrijf Foreco Houtconstructies, verantwoordelijk voor prefab timmerwerk en montage met de nadruk op gevels en bergingen.

De groei van de laatste jaren is veelbetekenend voor het perspectief van de onderneming. Daarom zijn we op zoek naar een aanvulling op ons team in de schaverij. Wij bieden een salaris en vergoeding die aansluiten op jouw ervaring, expertise en professionele ambitie.

Word jij onze nieuwe collega? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jørgen van Bosse via 0529-431548 of via vacature@foreco.nl

Solliciteren kan online via de 'Solliciteer' button. 

Acquisitie voor deze vacature door derden wordt niet op prijs gesteld.

*Beroepen op niveau 2 bevatten doorgaans het uitvoeren van taken zoals het werken met machines en elektronische apparatuur, besturen van voertuigen, reparatie en onderhoud van elektrische en mechanische apparatuur, en manipulatie, ordening en opslag van informatie. Dit is op lager en middelbaar niveau, vergelijkbaar met VMBO, MBO en havo/vwo.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40