user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Validation Expert

in Bilthoven

Bilthoven Biologicals
 • Bilthoven Biologicals
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Werkt u ook mee aan onze ambitie om kinderen wereldwijd met vaccins te beschermen tegen infectieziekten?

Het Support Team ondersteunt de operationele afdelingen op de borging van de productiecontinuïteit. Binnen het Support Team is een groep engineers werkzaam die ingezet worden op kleine en grote investeringsprojecten. Vanwege onze sterke groei, de bouw van 2 nieuwe plants nemen de werkzaamheden binnen het Validatieteam toe, daardoor zijn wij per direct op zoek naar ervaren Validatie Experts.

Validation Expert (111938)

Functie
 • Je bent verantwoordelijk voor de het initiëren, organiseren, plannen, inrichten en uitvoeren van het complete validatiepakket binnen meerdere (kleine) investerings projecten.
 • Je schrijft de validatie protocollen zelf en je begeleidt een team dat de validatie-uitvoering verzorgt, verder ben je verantwoordelijk voor het evalueren van wijzigingen aan systemen en het opstellen, interpreteren, evalueren en beoordelen van de test/validatie resultaten. Tot slot stel je de validatierapporten op.
 • Van de validatie expert wordt ook verwacht dat hij meewerkt in het ontwikkelen van beleid en procedures op gebied van validaties.
 • Je werkt volgens het V-model, van Validatie Project Plan tot Validatie Samenvatting Rapportage voor zowel equipment validatie als cleaningvalidatie.
 • Het betreft zowel GMP- als biosafety validatie.
 • Je werkt mee aan risico analyses in het project om vroegtijdig de juiste validatie aspecten te identificeren en in te voegen.
 • Tevens ondersteunt de validatie expert operationele afhandelingen op gebied van (her)validaties.

lees meer

Eisenpakket
 • HBO-niveau (Procestechnologies, Chemisch, Farmaceutisch)
 • Je hebt ruime ervaring in het valideren van farmaceutische productieapparatuur en –processen.
 • Je werkt nauw samen met collega’s van Operations en QA.
 • Je werkt volgens de richtlijnen die BBio hanteert. Deze omvatten onder meer algemene veiligheid, biosafety, GMP en ISO.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zowel in Nederlands als in Engels zijn een vereiste.

Naast de kerncompetenties: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerken en kwaliteitsgerichtheid zijn de functie specifieke competenties: deskundigheid, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, en overtuigingskracht.

Aanbod
De functie is gewaardeerd in schaal 10 op basis van een volledig dienstverband (36-urige werkweek), exclusief 8% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring. 

Informatie
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met: Sander van der Marck 030-8004639. E-mailsander.van.der.marck@bbio.nl

Solliciteren?
Reageer direct via de ’Solliciteer’ button.

Meer informatie over bbio vindt u op onze website: www.bbio.nl

Voor deze functie is vaccinatie verplicht.

lees meer

Beschrijving werkgever Bij Bilthoven Biologicals klaren we samen de klus: vaccins produceren om kinderen wereldwijd een gezonde toekomst te kunnen bieden. En daarvoor zijn veel vaccins nodig! Om aan de vraag naar onze vaccins te kunnen voldoen breiden wij onze productie uit door zowel uitbreiding van bestaande als bouw van nieuwe faciliteiten. In 3 jaar tijd zijn wij al gegroeid van 140 naar bijna 400 medewerkers. Ook in 2016 groeien wij door. Daarom hebben wij ook de komende tijd weer regelmatig nieuwe collega’s nodig in zowel de productie en controle van vaccins als in ondersteunende functies.

Werken bij Bilthoven Biologicals betekent werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Wij vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers zich bewust zijn van de verantwoordelijkheid die het produceren van vaccins met zich meebrengt. Soms betekent dit net even een stapje meer doen zodat vaccins op tijd op hun eindbestemming komen: kinderen. We kunnen u in weinig zeggende woorden vertellen hoe onze bedrijfscultuur is.

Woorden als bijvoorbeeld transparant, resultaatgericht, flexibel, eigen initiatief, klantgerichtheid, eigen verantwoordelijkheid, samenwerken en er zijn er nog wel meer te bedenken. Maar we kunnen het ook kort zeggen: wij hebben hart voor kinderen. Daarom willen we ze beschermen tegen infectieziekten met onze vaccins. Vaccins die met zorg en liefde gemaakt zijn, vaccins die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Denkt u dat u bij ons bedrijf past en overweegt u ons team te versterken? Weet dan dat onze arbeidsvoorwaarden prima in orde zijn.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
32 t/m 40 uur