user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectcoördinator Middenspanning

in Rotterdam

BAM Industrie
 • BAM Industrie
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Wat ga je doen?

Wil jij vanuit teamwork met je collega’s technische projecten opleveren met impact? Ben jij de technisch specialist die zich thuis voelt bij projecten voor onder andere de industrie, defensie, ziekenhuizen, drinkwaterbedrijven en grootschalige nieuwbouw?

De Projectcoördinator is verantwoordelijk voor de ondersteuning bij de realisatie van middenspanningsprojecten. Je bent de spin in het web en draagt verantwoordelijkheid in een coördinerende rol binnen projecten. Je verzorgt project- en manbezettingsplanning, materiaalbestellingen, leveringen, werkplannen en begrotingen. Je coördineert de communicatie en processen binnen het projectteam rondom het project, zodat dit goed verloopt. Daarnaast ben je als projectcoördinator het financiële ‘geweten’ van het project. Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het totale proces.

De middenspanningsgroep binnen BAM Industrie is een groep van ongeveer 30 medewerkers met een echt specialisme. We richten ons op een heel breed scala aan projecten. Van vervanging en onderhoudsvragen tot en met grootschalige nieuwbouwprojecten gericht op groene stroom. En dit alles niet alleen in de Industrie maar ook bij o.a. ziekenhuizen, defensie en drinkwaterbedrijven.

De projectcoördinator:
 • interpreteert de contractuele condities, stelt offertes op en werkt binnen het vastgestelde budget
 • verzorgt materiaalbehoefte-, manpower- en projectplanningen in Excel en MS Projects
 • geeft vorm aan de uitwerking van materialen, middelen en uren en adviseert tijdens het offertetraject
 • verzorgt de bestelling van materialen en het opstellen van de planning, het project-kwaliteitsplan en het V&G-plan
 • draagt zorg voor het opleverdossier richting de opdrachtgever bij de afronding van het project
 • coördineert binnen het projectteam en rapporteert aan de projectmanager.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Als projectcoördinator werk je binnen het specialisme met een grote diversiteit aan klanten. 
Hiervoor heb je:
 • mbo-niveau 4 richting energietechniek
 • ongeveer 5 jaar ervaring met middenspanningsprojecten in een soortgelijke functie
 • technisch inzicht en een commercieel bewustzijn
 • een hoge mate van nauwkeurigheid en flexibiliteit, ook als de werkdruk toeneemt
 • een groot verantwoordelijkheids- en veiligheidsgevoel, daarbij komen je leidinggevende capaciteiten goed tot zijn recht en weet je het team verder te ontwikkelen.

lees meer

Beschrijving werkgever Wie zijn wij?
Integraal denken en doen begint bij BAM Bouw en Techniek. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep biedt BAM Bouw en Techniek een totaalaanbod van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie van de bebouwde omgeving. Tijdens de hele levenscyclus van een gebouw denken wij, als strategische partner, langdurig met onze klanten mee en vooruit. Onze klant doet zaken met één BAM; integraal, discipline-overstijgend, duurzaam, efficiënt en effectief. Zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk- en leefomgeving. We vertalen klantwensen naar een heldere instructie aan collega’s in het gehele proces. Als échte partner dus. Om integraal, strategisch partner te kunnen zijn, is creativiteit een randvoorwaarde. We durven ‘anders te denken’. Flexibel in de aanpak, om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

Over Koninklijke BAM Groep nv
Koninklijke BAM Groep nv ontwikkelt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie. BAM verenigt werkmaatschappijen die actief zijn in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. BAM voert wereldwijd projecten uit in meer dan twintig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit. BAM wil een leidende rol vervullen op het gebied van duurzaam ondernemen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Een marktconform salaris
Aantal uur per week uur p/w
40 uur