user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Hoofd Operator

in Farmsum

AkzoNobel
 • AkzoNobel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Kwaliteit, continuïteit, veiligheid... jij weet dat de rol van operators cruciaal is de chemische productie.

Procestechnicus met Vapro C krijgt alle ruimte om zijn of haar al aanzienlijke kennis van procesbesturing en -bewaking verder uit te bouwen en te delen.


Delamine in Delfzijl – een joint venture van AkzoNobel met het Japanse Tosoh Corporation – is een van ’s werelds grootste fabrieken voor de productie van ethyleenaminen en al bijna 35 jaar technisch toonaangevend. Wij produceren grondstoffen voor onder meer wegenbouw, gezondheidszorg, verven en lakken, schonere verbranding van benzine maar ook voor gebruik in theezakjes en tissues. Wij willen zo veilig en efficiënt mogelijk werken, steeds met respect voor mens en omgeving. Zie ook www.delamine.com. Voor een functie in volcontinudienst (vijf ploegen) bij de afdeling Productie zijn wij nu op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze 

Hoofd Operator

Je bewaakt de processen en regelt bij waar dat nodig mocht zijn. Je verhelpt storingen en waar mogelijk voorkom je ze. Wij vinden het belangrijk dat je een brede blik hebt. Dus niet alleen kijkt naar de knoppen en displays, maar ook de externe omstandigheden in de gaten houdt. Je registreert en interpreteert gegevens uit het proces en signaleert alle eventuele afwijkingen, zowel tijdens je eigen dienst als bij de overdracht van en naar eerdere en latere shifts. Bij alles wat je doet, let je op naleving van de wettelijke regels, bedrijfsvoorschriften en instructies op het gebied van risicobeheersing, procesveiligheid en milieu. Bij incidenten of noodgevallen houd je het hoofd koel en neem je direct de juiste maatregelen. Je vervangt de Wachtchef indien nodig in alle operationele aspecten waarbij je leiding geeft aan een ploeg operators en verantwoordelijk bent voor de bedrijfsvoering. 

Veiligheid voor alles
Het spreekt vanzelf, maar omdat we het zo belangrijk vinden noemen we het toch even apart: veiligheid gaat vóór alles! Je bent altijd alert op de risico’s bij chemische productieprocessen. Dit betekent ook dat je kritisch durft te zijn op het handelen van je collega’s en externe leveranciers.

lees meer

Eisenpakket Wat we vragen
 • Relevante opleiding en Vapro C;
 • Ruime ervaring bij een (bij voorkeur BRZO) productiebedrijf;
 • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel en positief-kritische blik op kwaliteit;
 • Initiatiefrijk, zeer risicobewust en gedisciplineerd;
 • Ambitie en het vermogen om door te groeien naar een leidinggevende functie;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt Delamine?
Delamine Delfzijl biedt een dynamische, veelzijdige en uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een plant met een informele, no nonsens, veiligheidsgedreven cultuur waar het initiëren en implementeren van groeiprojecten gecombineerd wordt met een continue efficiency drive. Daarbij ontvang je een bij de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, plus uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Denise de Bock, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 1700030F of gebruik de 'Solliciteer' button.
Een pre-employment screening kan onderdeel zijn van het selectieproces.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Beschrijving werkgever AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben 45.000 medewerkers in 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine, Sikkens en Jozo. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen, en kleur te geven.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40 uur