user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Sustainability Engineert

in Best

Ennatuurlijk
  • Ennatuurlijk
  • HBO / Universitair of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie We zijn op zoek naar
Jou?

We zijn per direct op zoek naar een Sustainability Engineer.
Wil je een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de warmte- en koudevoorziening in Nederland? Heb jij innovatieve ideeën en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Ben jij een gedreven, praktisch en creatief persoon die problemen kan oplossen en beslissingen durft te nemen? 

Onze afdeling Engineering & Realisatie zoekt een ervaren Sustainability Engineer. 
In de rol van Sustainability Engineer ben je van ontwerp tot bouw betrokken bij een warmte project met de focus op de opwektechnologie die hiervoor nodig is.

Jouw verantwoordelijkheden
Je wordt verantwoordelijk voor het advies en ontwerp van duurzame en traditionele energietechnieken. Je bent in staat om met een beperkt aantal uitgangspunten een conceptontwerp te maken. De detaillering van het concept pak je deels zelf op of besteed je uit aan partners. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat er een eindontwerp en projectplan opgeleverd wordt dat geschikt is voor realisatie. 

lees meer

Eisenpakket Wat breng jij mee?
  • Een Bachelor of Master Werktuigbouwkunde, Energie- of Installatietechniek (HIT)
  • Ten minste 2 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring in het projectmatig werken en het managen van externe engineering
  • Sterke analytische vaardigheden
  • Communicatieve en sociale vaardigheden
Dit wordt jouw werkdag
Je start je dag in overleg met de Sales Manager van het “Strijp” project in Eindhoven. Je hebt de technische mogelijkheden uitgewerkt voor de warmteopwekking. Met dit plan kan ook het stadscentrum van duurzame warmte worden voorzien. Dit zal de basis zijn voor de commerciële aanbieding. 

Na de lunch ga je naar Den Bosch om te inventariseren of het project uitgebreid kan worden. Samen met de Asset Manager breng je in kaart hoeveel ruimte er is voor een extra warmtepomp en toebehoren. Daarna rijdt je door naar huis om de laatste twee uur van de dag de nodige berekeningen en schetsen te maken. Tussentijds krijg je nog een telefoontje van een installateur die vragen heeft over een technische scope die door jou met een offerte uitvraag meegestuurd is. Dit heeft je aan het denken gezet. Eenmaal thuis werk je nog een extra optimalisatie uit. De werkdag is voorbij gevlogen en heeft je meer energie gegeven voor de rest van de dag. 

Jij krijgt
Veel!

Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als smartphone en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

Hoe leren we elkaar kennen?
Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.Ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren
Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button! Je kan ook contact opnemen met Frank Soons, de teammanager. Bel hem op 06-25142936 en stel direct je vragen. Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40