user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature (Lead) Technician E (OIV) MEB/MCA

in Farmsum

AkzoNobel
  • AkzoNobel
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Wij zijn op zoek naar een zeer ervaren E technicus die in een moderne procesomgeving als operationeel installatie verantwoordelijke werkzaamheden uitvoert.

Onderhoudswerk in een chemische fabriek vraagt om een risicobewuste en kwaliteitsgerichte instelling. Plus de bereidheid om jezelf én je omgeving continu te ontwikkelen. Heb jij dit? Reageer!

Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. 

Onze fabrieken in Delfzijl zijn verdeeld over de clusters Energy/Salt en Chloor MEB/MCA. Voor de productie- en onderhoudsafdeling van dit laatste onderdeel zijn wij nu op zoek naar een ervaren MBO technicus met groot gevoel voor risico's en verantwoordelijkheid voor de functie van

Lead Technician E (OIV) MEB/MCA

Een functiebeschrijving voor een technische vacature begint bij AkzoNobel meestal bij de veiligheid. Dus ook nu. Zeker als Lead technician moet je continu bezig zijn met actieve risicobeheersing. Je zorgt dat iedereen zich houdt aan onze 'Life Saving Rules' en spreekt als dat nodig is mensen (ook managers en contractors) actief aan op risicovol gedrag. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn de hoogwaardige afwikkeling van onderhouds-, reparatie-, nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten, plus het snel verhelpen van storingen aan laag spanning installaties. Natuurlijk rekening houdend met de vaak korte deadlines, beheerste kosten en - uiterst belangrijk in ons bedrijf - de veiligheid. Je bespreekt de opdrachten met de Supervisor WEI, maakt afspraken over doorlooptijd en kwaliteit en stemt eventueel af met de uitvoerders in je eigen team en de technici en operators van het bedrijfsonderdeel. 
Als specialist op elektro gebied adviseer je bij storingen en ondersteun je het verhelpen ervan, eventueel ook door zelf een 'noodreparatie' uit te voeren. Bij grotere reparaties zorg je voor een structurele aanpak en uitvoering van het project en het testen van het eindresultaat. Dit geldt ook voor nieuwbouw-, uitbreidings- en investeringsprojecten. Vanuit je rol ben je ook aangewezen als OIV ( operationeel installatie verantwoordelijke ) voor het cluster MEB/MCA/SSC dit betekend dat je de aanspreek punt voor alle hierbij behorende verplichtingen.
Bij dit alles let je scherp op naleving van de HSE-regels (ook door je team!), om alle risico's uit te sluiten. 
Vanzelfsprekend kent de functie ook administratieve componenten, zoals het verantwoorden van uren en materialen, actualiseren van documentatie en de instrumentenindex en rapportage over de staat van onderhoud.

lees meer

Eisenpakket Jouw kwaliteiten
  • Functionerend op MBO niveau door opleiding en/of langjarige relevante ervaring, liefst ook in een leidinggevende positie
  • Communicatief sterk in de Nederlandse taal en basiskennis van de Engelse taal
  • Kwaliteitsbewust, servicegericht en kritisch als dat nodig is

Ons aanbod
Dit is een topbaan voor een breed geïnteresseerde monteur met grote praktische vaardigheid en de wens zich te ontwikkelen als meewerkend teamleider. Bij AkzoNobel zijn ontzettend veel kansen voor getalenteerde mensen met de drive om verder te kijken dan de klussen van vandaag. Dus ben jij zo iemand steeds op zoek is naar nieuwe, slimme oplossingen om die te delen met je omgeving? Neem dan vooral contact op.

Jouw reactie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 1700021U of via de 'Solliciteer' button.
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

 

lees meer

Beschrijving werkgever AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben 45.000 medewerkers in 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine, Sikkens en Jozo. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen, en kleur te geven.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40 uur