user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Storingsmonteurs

in Hoensbroek

Refresco Benelux
 • Refresco Benelux
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Wil je je continu blijven ontwikkelen en werken in een omgeving met de nieuwste productie technologieën, met een snelheid van wel 90.000 vullingen per uur? Wil je deel uitmaken van een eigen technische dienst en een gezonde organisatie die investeert in de ontwikkeling van mensen? Dan is de functie van Storingsmonteur bij Refresco Benelux jouw volgende stap.

Bij Refresco in Hoensbroek zijn wij op zoek naar:

Allround Storingsmonteurs
(fulltime, in 3/5-ploegen)

Je werk als Allround Storingsmonteur:
Je bent flexibel en gewend te werken in ploegendienst. Je werkt in een team van ongeveer 15 collega storingsmonteurs en rapporteert aan de Teamleider Technische dienst. Jij zorgt er voor dat de productielijnen optimaal werken en de afvullijnen continu draaien. Je hebt dan ook ervaring in:
 • analyseren en oplossen van alle voorkomende mechanische, elektrische en pneumatische storingen van complete (PLC gestuurde) afvullijnen en bijbehorende randapparatuur;
 • uitvoering van storingsdiensten en het assisteren bij technisch onderhoud;
 • inspecteren van productieapparatuur en het assisteren bij (preventief) onderhouds- en revisie werkzaamheden;
 • ondersteunen van productiemedewerkers bij diverse werkzaamheden, o.a. ombouwen en afstellen productieapparatuur;
 • bijhouden van technische documentatie;
 • ondersteunen bij in-, om- en bijstellen van productielijnen, meedenken bij verbetervoorstellen en participeren tijdens de implementatie van de voorstellen.

lees meer

Eisenpakket Als nieuwe collega ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt, proactief is en kwaliteit levert. Je bent communicatief vaardig, wat betekent dat je op correcte wijze met collega’s en klanten kunt samenwerken. Tevens beschik je over:
 • MBO werk- en denkniveau in de richting van werktuigbouwkunde/elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding;
 • werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een productie gerelateerde omgeving;
 • zowel mechanisch als elektrisch goed onderlegd en aantoonbaar;
 • goede basiskennis van PLC besturingstechnieken, kennis van Siemens S7 is een grote pré;
 • overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en probleemoplossend vermogen;

Wat bieden wij:
Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. Je werkt met de nieuwste productie technologieën en om je kennis up to date te houden investeren we in opleidingen en ontwikkeling van onze mensen. We belonen je voor deze belangrijke rol met:
 • Een marktconform salaris. Inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding;
 • ploegentoeslag conform ploegenmatrixeen vakantietoeslag van 8%;vaste eindejaarsuitkering van 2%;
 • 25 vakantie dagen + 13 ATV;
 • bijdrage voor ziektekostenverzekering;
 • reiskosten vergoeding;

Interesse?
Voor mensen met ambitie biedt Refresco Benelux goede carrièremogelijkheden. Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd om bij Refresco Benelux te komen werken, dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Klik dan op de 'Solliciteer' button.

Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Thom van Iersel, Recruiter via +31 (0)6-10065915.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Monteur, Storingsmonteur, PLC, Onderhoud, onderhoudsmonteur, Storing, S7, S5, Siemens

lees meer

Beschrijving werkgever Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de zeven business units van Refresco Group, Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen van vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. We zijn een dynamische, informele en teamgerichte organisatie en maken gebruik van ‘state-of-the art’ productietechnologieën.

Er werken, verspreid over 5 productielocaties, 850 mensen bij Refresco Benelux. Jaarlijks vullen we circa 1,3 miljard liter eindproducten af in circa 3,2 miljard verpakkingen. Bij Refresco Benelux houden we ons bezig met het produceren en afvullen van Private Label frisdranken, mineraalwater, vruchtensappen en energiedranken. We hebben de beschikking over afvullijnen voor blik, PET-flessen en karton. Tevens verzorgen we de copacking voor A-merkfabrikanten en voeren we ons eigen merk Wicky en Rodeo. Wij zijn een internationale, ambitieuze en dynamische organisatie die sterk groeit.

Refresco Benelux in Hoensbroek is een productieonderneming die een grote verscheidenheid aan dranken produceert in PET flessen, zoals frisdranken, vruchtensappen en mineraalwaters. Deze productielocatie biedt werk aan ca. 120 medewerkers die met hart voor de zaak elke dag werken aan de productie van hoogwaardige dranken en een zeer hoge service naar onze afnemers.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Een marktconform salaris
Aantal uur per week uur p/w
40