user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Engineer | Liander Aanleg | WEST GAS

in Amsterdam

Alliander
  • Alliander
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Vind jij technisch complexe projecten een leuke uitdaging? Werk jij als professional graag met anderen samen in een leuk en betrokken team?

Wat houdt de functie in?
Als Engineer vervul je een belangrijke rol in de keten: je bent zowel verantwoordelijk voor de voorbereiding van projecten als de afhandeling wanneer het project is uitgevoerd. Je overlegt regelmatig met de Projectmanager, Uitvoerders, Aannemer en andere ketenpartners, om projecten op een zo efficiënt mogelijke wijze te realiseren. Je bent én voelt je verantwoordelijk voor de voortgang, de kosten en de kwaliteit van je projecten. Om de operationele doelen te realiseren, is Liander bezig met operationeel excellenter werken.
De sturing op het werk vindt op dagelijkse basis plaats, in samenwerking met de Projectmanager en collega Engineers. Je helpt de keten in het operationeel excellenter werken door kritische vragen te stellen en oplossingen te creëren voor structurele problemen.

Kijk hier mee in het leven van een Engineer (https://www.youtube.com/watch?v=TyMu-9DqX0k&feature=youtu.be&list=PLCARuWEtye-i2GYHpKEEDJK6rT2FNTi1I) 

lees meer

Eisenpakket Wat vragen we van je?
Je hebt de vaardigheden om invulling te geven aan de hierboven beschreven opdracht waar het team de komende periode voor staat. Daarnaast verwachten wij:
  • een afgeronde technische MBO-opleiding, bij voorkeur in de richting Gastechniek, Werktuigbouwkunde of aanverwant;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels / leidingen;
  • affiniteit met energiedistributie;
  • ervaring met projectmatig werken.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 7 (max 3643 eu) met een mogelijke doorgroei naar schaal 8 (max 4105 eu) Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. Hierbij meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden (https://www.werkenbijalliander.com/jouw-arbeidsvoorwaarden).

Contactinformatie
Standplaats (gemiddeld 3 dgn per week): Amsterdam Basisweg
Verdeling teams en mogelijke werkgebieden (gemiddeld 2dgn per week): Locaties binnen regio Noord-Holland of omgeving Leiden

Voor meer informatie over de functie of de selectieprocedure kun je contact opnemen met Janneke Besseling, Corporate Recruiter, via nummer 06 15321958 en/of mailadres janneke.besseling@alliander.com

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de 'Solliciteer'-button.

Screeningbeleid
Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Waar ga je werken?
Liander is een netbeheerder. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. We zijn geen energieleverancier, maar maken het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van ons. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan. Wij zorgen dat het werkt.

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie; nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende, slimme ideeën en ruimte voor energie.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur (https://www.werkenbijalliander.com/over-alliander )

Je gaat werken bij de afdeling Aanleg. Samen met jouw collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen. Jouw team legt infrastructuren aan op het gebied gas.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

maximaal 4105,- bruto per maand
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40 uur