user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service Engineer Sprinklerinstallaties

in Rotterdam

 • Vonq
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Ben jij een ervaren Service Engineer Sprinklerinstallaties of timmer jij hard aan de weg om er een te worden? Word dan onze nieuwe collega bij BAM Bouw en Techniek in regio Noordwest! 

Wat ga je doen?
Als service engineer sprinklerinstallaties bij BAM Bouw en Techniek, Beheer & Onderhoud regio Noordwest werk je op verschillende sprinkleronderhoud en -reparatieprojecten binnen de regio. Met een grote diversiteit aan klanten (denk hierbij aan ziekenhuizen, winkelcentra, opslagloodsen en Schiphol), is geen dag voor jou hetzelfde. Het betreft een zelfstandige service-engineerfunctie, waarin je nauw samenwerkt met jouw directe collega’s. Naast het technische beheer en onderhoud van sprinklerinstallaties heb je ook te maken met een grote diversiteit aan nationale en internationale voorschriften en regels.

Als service engineer sprinklerinstallaties houd jij je bezig met
 • het zelfstandig onderhouden en repareren van sprinklerinstallaties, draag jij zorg voor eventuele materiaalvoorzieningen en houd je de logboeken nauwkeurig bij;
 • het overleggen met Technisch Beheer-afdelingen van de diverse klanten over de onderhoudsplanning, het oplossen van storingen, of wanneer de installaties van de geldende voorschriften afwijken. Als specialist ben jij de eindverantwoordelijke voor de kwaliteit en kwantiteit van jouw werk;
 • het onderhouden van duurzame klantrelaties, je signaleert mogelijke extra werkzaamheden en denkt mee over totaaloplossingen, je hebt een klant- en servicegerichte instelling en een zelfstandige werkhouding.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Om succesvol te zijn in deze functie als service engineer sprinklerinstallaties beschik je over analytisch inzicht, standvastigheid, een proactieve houding en sterke communicatieve vaardigheden.

Verder herken jij jezelf in de volgende functie-eisen:
 • je beschikt minimaal over mbo 4 werk- en -denkniveau, met een werktuigbouwkundige achtergrond, aangevuld met een VSi A, VCA-opleiding.
 • Verder heb je een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan in een servicegerichte omgeving, het liefst op Beheer-en-Onderhoudsniveau.,
 • of beschik je over een duidelijke motivatie waarom wij jou gaan opleiden tot service engineer sprinklerspecialist
 • Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Als service engineer sprinklerinstallaties voor regio Noordwest bieden wij jou een functie met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en de kans om je verder te specialiseren.

Maar natuurlijk ook
 • een marktconform salaris;
 • interne scholingsmogelijkheden vanuit de BAM Business School, ons centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie;
 • een flexibele werkomgeving, vanuit BAM ‘Samen Slim Werken’.
Bovendien kun jij je aanmelden bij Young BAM, waar je samen met jouw collega’s de tijd en ruimte krijgt om de hele organisatie beter te leren kennen en jouw eigen BAM-netwerk op te bouwen.

Wie zijn wij?
Integraal denken en doen begint bij BAM Bouw en Techniek. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep biedt BAM Bouw en Techniek een totaalaanbod van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie van de bebouwde omgeving. Tijdens de hele levenscyclus van een gebouw denken wij, als strategische partner, langdurig met onze klanten mee en vooruit. Onze klant doet zaken met één BAM; integraal, discipline-overstijgend, duurzaam, efficiënt en effectief. Zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk- en leefomgeving. We vertalen klantwensen naar een heldere instructie aan collega’s in het gehele proces. Als échte partner dus. Om integraal, strategisch partner te kunnen zijn, is creativiteit een randvoorwaarde. We durven ‘anders te denken’. Flexibel in de aanpak, om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

Interesse?
Voor meer informatie over de positie van Service Engineer Sprinklerinstallaties kun je contact opnemen met Diego Rodenbecher, Corporate Recruiter, op telefoonnummer 06 15 19 84 68 of via e-mail, diego.rodenbecher@bam.com

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan via de 'Solliciteer' button op deze pagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

lees meer

Beschrijving werkgever Bij Vonq is men gespecialiseerd in online vacatures, aangezien deze om een heel specifieke aanpak vragen. Door goed te kijken naar het type baan dat iemand zoekt is het mogelijk om een gedegen advies aan te bieden, dat daadwerkelijk van toegevoegde waarde is.

Online vacatures
Door zich te focussen op online vacatures weet men zich op een uitstekende manier te onderscheiden van de rest van de markt. Men is gevestigd in Rotterdam, maar werkt zoveel mogelijk online. Dit zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een heel snelle service, waarbij het advies altijd op een degelijke manier onderbouwt wordt. Het is de combinatie van adviezen en online aanbiedingen die ervoor zorgt dat u op een meer effectieve manier kunt solliciteren. Op het internet liggen er prachtige kansen voor u klaar, maar op basis van het juiste advies kunt u daar ook daadwerkelijk gebruik van maken.

Gedegen onderzoek
Het is het gedegen onderzoek dat het mogelijk maakt om een goed advies uit te brengen met betrekking tot de online advertenties die er beschikbaar zijn. Door per vacature op zoek te gaan naar een mix van vacaturesites die het best werkt slaagt men erin om zich te onderscheiden van andere aanbieders, ook op het internet. De mix van vacaturesites zorgt ervoor dat de kans op een nieuwe baan of een nieuwe uitdaging in de vorm van een project zo groot mogelijk wordt. Wat dat betreft ligt het internet aan uw voeten, wanneer u besluit gebruik te maken van de diensten zoals Vonq die aanbiedt.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Marktconform
Aantal uur per week uur p/w
40 uur