user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Monteurs mobiele werktuigen

in Hoorn

Snijder BV
  • Snijder BV
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Snijder B.V. heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de verhuur van (groot) grondverzetmaterieel en de daarbij behorende technische ondersteuning. Wij zijn vooral werkzaam in de z.g. natte projecten wereldwijd. Het machinepark bestaat voornamelijk uit CATERPILLAR machines. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, dit wordt ook verwacht van haar medewerkers. 

Wij zoeken versterking voor internationale projecten

Monteurs mobiele werktuigen

Wat bieden we:
Een internationale job, waar onze monteur op het project er voor zorgdraagt dat ons equipment door blijft draaien voor de klant. Communicatie is hier een belangrijk onderdeel van. De monteur stuurt vaak lokale medewerkers aan, is verantwoordelijk voor de administratie en heeft goed contact met de technische dienst in Hoorn.

Standaard is een werkschema van zes weken op het project, vier weken verlof thuis. Bepaalde opdrachtgevers verlangen een andere schema. Dit zal in goed overleg met medewerker worden ingezet.

Het is een zelfstandige, afwisselende baan in een gezonde organisatie. Niet alleen gezond als organisatie, maar ook in de organisatie (www.snijderfit.nl). Er is een goede beloning voor inzet en vakmanschap, een verlofregeling behorende bij het internationaal werken en de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden.


 

lees meer

Eisenpakket Wat vragen we:
De monteur is technisch opgeleid en heeft een diploma SOMA mobiele werktuigen of landbouwtechniek. Daarbij heeft de monteur goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek, een diploma VOL-VCA, enige jaren ervaring als monteur grondverzetmachines, is klant- en servicegericht, is communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden
Aantal uur per week uur p/w
40 uur