line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Monteurs mobiele werktuigen

Vacature Hoorn

Snijder BV
  • Snijder BV
  • MBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Snijder B.V. heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de verhuur van (groot) grondverzetmaterieel en de daarbij behorende technische ondersteuning. Wij zijn vooral werkzaam in de z.g. natte projecten wereldwijd. Het machinepark bestaat voornamelijk uit CATERPILLAR machines. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, dit wordt ook verwacht van haar medewerkers. 

Wij zoeken versterking voor internationale projecten

Monteurs mobiele werktuigen

Wat bieden we:
Een internationale job, waar onze monteur op het project er voor zorgdraagt dat ons equipment door blijft draaien voor de klant. Communicatie is hier een belangrijk onderdeel van. De monteur stuurt vaak lokale medewerkers aan, is verantwoordelijk voor de administratie en heeft goed contact met de technische dienst in Hoorn.

Standaard is een werkschema van zes weken op het project, vier weken verlof thuis. Bepaalde opdrachtgevers verlangen een andere schema. Dit zal in goed overleg met medewerker worden ingezet.

Het is een zelfstandige, afwisselende baan in een gezonde organisatie. Niet alleen gezond als organisatie, maar ook in de organisatie (www.snijderfit.nl). Er is een goede beloning voor inzet en vakmanschap, een verlofregeling behorende bij het internationaal werken en de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden.


 
Eisenpakket Wat vragen we:
De monteur is technisch opgeleid en heeft een diploma SOMA mobiele werktuigen of landbouwtechniek. Daarbij heeft de monteur goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek, een diploma VOL-VCA, enige jaren ervaring als monteur grondverzetmachines, is klant- en servicegericht, is communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
Info salaris Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden

Meer informatie Interesse: 
Stuur je sollicitatie via de 'Solliciteer' button. Neem contact op met dhr. Mark Vreeburg voor eventuele inhoudelijke vragen over de functie via 0229-210617 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Contactpersoon Dhr. Mark Vreeburg
0229-210617
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Monteur in omgeving Hoorn
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Monteur