user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Monteur Binnenzonwering

in Delfgauw

M+N Projecten
 • M+N Projecten
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie vacature Monteur Binnenzonwering

Wil jij bijdragen aan het optimaliseren van iemands werkomgeving die hem of haar motiveert of inspireert en prikkelt om te presteren? Dat kan! Als Monteur bij M+N Projecten werk je aan superieure en hoogstaande projecten waarin jij als Monteur verantwoordelijk bent voor het monteren, repareren of onderhouden van binnenzonwering.

Wat ga je doen als Monteur?
Als Monteur werk jij -met producten van hoogstaande kwaliteit en die duurzaam zijn- aan unieke projecten. Jij bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren of onderhouden van binnenzonwering. Grotendeels werk je extern op projectlocaties door het hele land. Afhankelijk van de grootte van het project ben je óf één dag zelfstandig werkzaam op een project óf werk je met meerdere collega’s een aantal dagen aan hetzelfde project.

lees meer

Eisenpakket De Monteur die wij zoeken is flexibel en vindt het een uitdaging om van het ene project naar het andere project te reizen en keer op keer met passie de binnenzonwering te monteren bij de opdrachtgever. Je hebt een klantgerichte instelling met een representatief voorkomen. Je werkt zelfstandig en kan goed werken onder druk. Je bent bekend met de projectmarkt en hebt bij voorkeur eerder gewerkt binnen onze branche. Óf je hebt ervaring binnen projecten van gordijnen, stoffering, vloerbedekking, systeemwanden, plafonds, interieurbouw, kantoormeubilair of maatwerkmeubilair.

Overige eisen die je nodig hebt als Monteur zijn:
 • In bezit van VCA (of bereid zijn deze te halen)
 • In bezit van een geldig Rijbewijs B
 • Flexibele werkinstelling (geen 9 – 5 mentaliteit)
 • Je bent resultaatgericht
 • Je bent klantvriendelijk en hebt een oplossingsgerichte instelling
 • Woonachtig binnen een straal van 30 km

Waarom werken voor M+N Projecten? 
M+N Projecten weet als geen ander hoe belangrijk een prettige werkomgeving is! Al vanaf 1993 heeft M+N Projecten zich succesvol gemanifesteerd als fabrikant en leverancier voor de zon- en lichtwering en verduistering voor binnen. M+N Projecten heeft zijn sporen welverdiend in de projecten binnen verschillende branches en bedrijfstypen zoals het onderwijs, de overheid, tot kantoorpanden en hotels. Voor de toekomst staan nog meer mooie projecten op ons te wachten waaraan jij als Monteur kan bijdragen om deze succesvol te realiseren.

Als je voor M+N Projecten komt werken bieden wij:
 • Een goed marktconform salaris
 • 25 verlofdagen
 • Een mooie bedrijfsbus die je van project naar project brengt
 • Hoogstaande producten om mee te werken
 • De mooiste projecten om aan bij te dragen

Wie zijn wij? 
Al vanaf 1993 is M+N Projecten actief als fabrikant en leverancier van zon- en lichtwering en verduistering voor binnen. Wij zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectenmarkt en bieden professionele oplossingen. Klanten kunnen bij ons terecht voor het gehele traject van advies, productie, montage, onderhoud tot en met reiniging.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bernd Adrian op telefoonnummer 015 – 251 65 10. Wil je direct solliciteren? Stuur je motivatie en CV via de ‘Solliciteer’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden
Aantal uur per week uur p/w
40