user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectleider Werktuigbouwkunde

in Rotterdam

Erasmus MC
  • Erasmus MC
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Projectleider Werktuigbouwkunde

Functie-inhoud

Een grote diversiteit aan projecten leiden die het beste in jou naar boven halen. In een omgeving waarin je veel ruimte en vrijheid krijgt om te doen waar jij goed in bent: coördineren en sturen op proces én inhoud. Dit is wat je in de kern doet als Projectleider Werktuigbouwkunde in het Erasmus MC. Interesse? Dan vertellen we je graag meer over deze vacature!

Divers en veelzijdig, zo zou je de projecten waar je verantwoordelijk voor wordt het beste kunnen omschrijven. In duur (van 3 maanden tot 2 jaar) en in kosten (van één ton tot twee miljoen). En alhoewel de meeste projecten een monodisciplinaire focus hebben kan het ook voorkomen dat je met multidisciplinaire projecten aan de slag gaat waarbij de techniek de overhand heeft. Ook qua inhoud wordt je uitgedaagd, zo kom je door onze grootte menig andere semi-industriële installatie tegen zoals koelinstallaties tot 14 MW en stoomopwekking tot 30MW.

Onze grootte maakt ook dat je de nodige afwisseling kunt verwachten binnen je projecten, zeker omdat je werkt over de gehele breedte van de organisatie. Je gaat aan de slag met meerjarig-onderhoudsplannen en ook gebruikerswensen komen bij jou terecht. Omdat je verschillende projecten leidt werk je met verschillende projectgroepen die wisselend van samenstelling zijn. Je werkt veel met aannemers en verschillende adviseurs en ondersteunende afdelingen in het ziekenhuis zoals bijvoorbeeld onze stralingsbeschermingseenheid. Per jaar werk je aan vijf á tien projecten. Projecten die op de rol staan zijn: vervangen van koeltorens en de hoofdwaterleiding van de Faculteit, het installeren van warmtepompen en TSA’s gekoeld water.

Werkomgeving
Werken in een technische rol en daarmee verschil maken voor onze patiënten, medewerkers en studenten. Dat is wat je doet als je werkt binnen de afdeling Vastgoedbeheer. Veel van onze collega’s kiezen er bewust voor om in de zorg te werken. Enerzijds omdat we innovatief werken en anderzijds omdat het einddoel van ons werk heel bijzonder is: werken 
aan een omgeving die ten goede komt van de patiënt.

De afdeling Vastgoedbeheer is verantwoordelijk voor alle gebouwen en installaties binnen Erasmus MC. Zowel qua technische inhoud en diversiteit als qua grootte (400.00 m² vierkante meters) kun je bij ons je (technische) hart ophalen. In mei 2018 openen wij de deuren van onze nieuwbouw waardoor de we de meest moderne technieken combineren met ‘oude’ technieken in een zeer diverse technische omgeving waarin zowel zorg als research plaatsvindt. In een open en mensgerichte cultuur werken we er hard aan om zorg en wetenschap zo goed mogelijk te faciliteren.

lees meer

Eisenpakket Je bent HBO opgeleid richting Werktuigbouwkunde en hebt ervaring met het aansturen van projecten op planning, financiën en kwaliteit. Het is mooi als je bekend bent met Prince II, indien nodig faciliteren we hierin door middel van training.

Door de bank genomen weet je wat er nodig is om projecten te realiseren en wat daarin logisch en nuttig is. Voor specifiekere en complexe zaken maak je gebruik van adviseurs die zowel in – als extern ingezet worden. Je overzicht, sturende en verbindende kwaliteiten zorgen ervoor dat er doorgang is binnen projecten waarbij je rekening houdt met de belangen van alle betrokken partijen. Je besteed ook aandacht aan de duurzaamheid van de resultaten die je oplevert door projecten na afronding over te dragen aan de beheerorganisatie.

Wat bieden wij
Een uitdagende omgeving waarin je te maken krijgt met hele uiteenlopende technische uitdagingen die qua niveau hoogstaand te noemen zijn. Een mooie rol waarin je op technisch inhoudelijk en procesmatig gebied veel uit kunt halen en van kunt leren.

Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.194,- (schaal 10) op basis van een werkweek van 36 uur. Het is mogelijk om 4 dagen van 9 uur te werken en/of volgens flexibele werktijden. Verder kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%, van het jaarsalaris, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC). Het betreft een functie met een aanstelling voor in eerste instantie één jaar, bij goed functioneren wordt dit omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Inlichtingen en solliciteren
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Frans Garnier, manager Technisch Beheer en Projecten, telefoon: (010) 703 3820 of 06-12721340.

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Rotterdam, Projectmanagement, Mechanical Engineer, werktuigbouwkundig ingenieur, Technische bedrijfskundige, Prince II.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
32 t/m 36 uur