user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider Laagspanning

in Rotterdam

BAM Bouw en Techniek - Industrie
 • BAM Bouw en Techniek - Industrie
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Onze projecten zowel technisch als organisatorisch optimaal laten verlopen, dat is waar jij goed in bent! Als je dat wil doen bij een solide bedrijf dat je talent laat groeien en je kennis optimaal benut, is dit misschien wel jouw functie.

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider Laagspanning ben je bij de grotere werken de rechterhand van de projectleider en pak je kleinere werken zelfstandig op. Je werklocatie is soms op het project en soms op kantoor. Dus goed als je van afwisseling houdt.

Je werkzaamheden bestaan uit het:
 • zelfstandig uitzetten van offerte-aanvragen richting leveranciers en onderaannemers;
 • het uitvoeren van (financieel) administratieve taken zoals het bestellen van materialen, controleren van urenlijsten en facturen;
 • het tijdig verzorgen van een planning, een projectkwaliteitsplan en een V&G plan;
 • het onderhouden van je contacten met leveranciers, onderaannemers, projectleiders en de uitvoering om de voortgang van onze projecten te waarborgen;
 • het overdragen het opleverdossier voor de opdrachtgever na afronding van een project.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Als jij in je werk blij wordt van samen, met elkaar en met de klant, tot een efficiënte en bovenal, veilige projectuitvoering te komen. Met een stevige drive voor kwaliteit vanuit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Als jij meedenkt in ontwikkelingen in je werk en in de uitvoering van projecten, pas je goed bij onze organisatie.
Wij vinden dat we dit alleen kunnen bereiken door met plezier aan het werk te zijn en in openheid te communiceren met elkaar en onze klanten.

Je hebt in elk geval:
 • Gerichte werkervaring in een vergelijkbare rol en/of een MBO opleiding Elektrotechniek;
 • VCA-VOL diploma of bereid deze op korte termijn te behalen;
 • Basis ervaring met MS Office pakketten (Word, Excel);
 • Klantgerichte en flexibele instelling;
 • In bezit van Rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers een volwassen pakket aan arbeidsvoorwaarden en een interessant secundair pakket.

Wie zijn wij?
BAM Bouw en Techniek - Industrie is een marktspecialisme binnen BAM Bouw en Vastgoed. Wij zijn een industriële dienstverlener, landelijk opererend binnen de elektrotechniek en instrumentatie, middenspanning en High Purity Systemen (HPS). Wij werken samen met klanten in petrochemie, proces industrie, tankopslag en de food. Veiligheid, kwaliteit en precisie zijn hierbij van levensbelang. 

BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

Interesse?
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Frank Helmus, Talent Acquisition Specialist, telefonisch via +31655127934 of via e-mail, frank.helmus@bam.com

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan via de 'Solliciteer' button op deze pagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

marktconform
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40 uur