user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkverantwoordelijke E - regio Haaglanden

in Zwammerdam

BAM Infra Energie & Water West
 • BAM Infra Energie & Water West
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Wegens een groeiende orderportefeuille vanuit de netbeheerders, zoeken wij naar een ervaren werkverantwoordelijke elektra met de juiste forcus op kwaliteit en veiligheid! 

Wat ga je doen?
Werken als werkverantwoordelijke vraagt een combinatie van specialistische kennis, probleemoplossend vermogen en een groot verantwoordelijkheidsbesef. Jij bent degene binnen het team de focus heeft op kwaliteit en veiligheid!
Jij bent dan ook in staat om de verantwoordelijkheid te pakken voor werkzaamheden die aan of in de omgeving van het elektra netwerk en bijbehorende installaties worden uitgevoerd. 

Waar deze functie voorheen vaak gecombineerd werd met een uitvoerdersrol, hebben wij deze functie ingericht als fulltime functie. Als werkverantwoordelijk rapporteer je dan ook direct aan de bedrijfsleider. Je werkt in de regio West voor diverse infraprojecten op het gebied van elektra. Onze activiteiten richten zich op de regionale netbeheerders.

Werkzaamheden:
 • Het uitschrijven van raamopdrachten;
 • Kabelselectie;
 • Schakelhandelingen;
 • het opstellen, uitvoeren en beheren van werkplannen;
 • Het toezichthouden op de kwaliteit en veiligheid van de uit te voeren werkzaamheden;
 • het uitvoeren van werkplekinspecties.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
 • MBO technische opleiding niveau 4 (Specialist of middenkader) op het gebied van elektrotechniek/energietechniek.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als werkverantwoordelijke op het gebied van elektra;
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL diploma, BEI gecertificeerd, WV/IV NEN 3140
 • Ervaring met het werken op een IPad;
 • In het bezit van Rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift goed.

Wat bieden wij?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

Natuurlijk bieden wij je ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij BAM Infra Energie & Water! Je krijgt een marktconform salaris, een leaseauto, laptop en telefoon in deze functie. Daarnaast heb je recht op vierentwintig vakantiedagen en dertien atv-dagen per kalenderjaar.

Wie zijn wij?
Water en energie zijn onmisbaar voor het leven op aarde. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren. Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

Je komt te werken in een dynamisch en gezellig team van vier projectleiders, 10 werkvoorbereiders, twee technisch administratieve medewerkers en tien uitvoerders vanuit de locatie Zwammerdam (Werkgebied is regio Haaglanden). Jij krijgt de ruimte om zelfstandig het WV-schap in te vullen, daarmee heb je een belangrijke verantwoordelijkheid. 

Interesse?
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Linda Collignon, Talent Acquisition Specialist, op 06 22 79 39 16 of via linda.collignon@bam.com

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40