user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Derde Operator

in Farmsum

AkzoNobel
 • AkzoNobel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Wij zoeken een slimme, kritische operator met minimaal AOT/REWIC die zich verder wil ontwikkelen als medeverantwoordelijke voor de levering van onmisbare utilities als stoom, elektriciteit, koelwater en lucht aan diverse grote bedrijven op het chemiepark Delfzijl.

AkzoNobel is internationaal marktleider in verven en lakken en een belangrijke producent van chemische grondstoffen en halffabricaten. Onze producten vind je overal terug, van tandpasta tot auto-onderdelen. In Delfzijl zijn onze eigen warmtekrachtcentrale Delesto en het AkzoNobel Utiliteiten Bedrijf actief. Zij leveren stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op het Chemiepark. Voor versterking van dit moderne bedrijf zoeken wij nu een ervaren maar nog steeds leergierige operator die bij ons kan starten als

Derde Operator

Je werkt in continudienst in een ploeg en rapporteert aan de wachtchef. Ook al heb je een goede technische opleiding en operationele ervaring, je zult in het begin vooral onze processen moeten leren kennen. Daarvoor kun je terugvallen op je meer ervaren collega’s, die je met veel plezier wegwijs maken en aangeven wat extra aandacht nodig heeft. Je start en stopt units, installaties e.d. en zorgt voor het in- en uitblokken en veiligstellen van installatiedelen. Je voert controlerondes uit en regelt eventueel, in overleg met de controlekamer, de installaties bij. Veiligheid is hierbij het sleutelwoord. Je zorgt voor de bemonstering van processtromen en neemt na analyse de benodigde actie, indien nodig in overleg met de wachtchef.
Jouw team zorgt voor een veilige, betrouwbare levering van onze utilities aan onze klanten, zodat die ongestoord hun processen kunnen draaien. Dit betekent ook dat je veel met de collega’s van klantzijde zult overleggen om zaken optimaal af te stemmen.
Goed overleg wordt hoe dan ook steeds belangrijker, omdat we tegenwoordig ook stoom van Eneco (biomassacentrale) en EEW (afvalverbranding) ontvangen. Er komt dus energie van externe partijen binnen, die wij weer volgens de specificaties doorleveren aan onze klanten. Dat maakt het werk van operator bij Delesto complexer dan een baan bij een gewone energiecentrale. Maar ook een stuk boeiender.

lees meer

Eisenpakket Jouw kwaliteiten
 • Minimaal MBO AOT met REWIC of vergelijkbaar en enkele jaren ervaring in een centrale;
 • Positieve collega, altijd constructief op zoek naar manieren om dingen beter te doen;
 • Sterk en oplossingsgericht in communicatie met klanten en collega’s;
 • Technisch veelzijdig, breed geïnteresseerd, kritisch op kwaliteit en veiligheid;
 • Leergierig, kiest voor continue ontwikkeling met de ambitie door te groeien.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende baan met veel variatie in een vrij klein, hecht team met een uitstekende sfeer. Er staan de komende jaren veel veranderingen en uitbreidingen voor de deur, waar jij een groeiende rol in kunt krijgen. Interessant bij AkzoNobel is verder het uitgangspunt dat iedereen op alle plekken in de organisatie mee mag denken over mogelijke verbeteringen. Sterker, wij verwachten dit van jou! Zo kun je ook als operator belangrijke bijdragen leveren aan de kwaliteit en de veiligheid van onze processen. Afhankelijk van je inzet en je ambities kun je de kans krijgen om op termijn door te groeien tot Senior Operator en mogelijk zelfs Hoofdoperator/wachtchef.

Jouw reactie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Merith de Bock, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers of gebruik de 'Solliciteer' button, referentie 170003CP. 
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben 45.000 medewerkers in 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine, Sikkens en Jozo. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen, en kleur te geven.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40 uur
Derde Operator
Score: 8.5
Stemmen: 15

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Farmsum