user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider BAM Materieel

in Lelystad

BAM Materieel
 • BAM Materieel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Ben jij een opgeleid elektrotechnicus of werktuigbouwkundige? Verdiep je in de wereld van bouwplaatsinrichting bij BAM Materieel en ga aan de slag als werkvoorbereider! 

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider bij BAM Materieel verzorg jij de bouwplaatsinrichting voor de verschillende projecten van BAM. Denk hierbij aan woningbouw, utiliteitsbouw en infratechniekprojecten. In samenwerking met de betreffende projectleider en uitvoerders richt je een veilig werkende bouwplaats in. Een plek waar het op korte termijn barst van de bedrijvigheid, waar mooie nieuwe bouwprojecten worden gerealiseerd en waar jij een essentiële bijdrage aan levert. Een afwisselende functie qua projecten en werkomgeving, met duidelijk groeiperspectief.

Als werkvoorbereider bij BAM Materieel houd jij je bezig met:
 • de logistieke inrichting en planning van bouwplaatsen: denk aan de inrichting van elektrawerkzaamheden, sanitair en loodgieterswerk;
 • het opzetten van de werkvoorbereiding vanuit de projectmappen of opdracht klant en het zo optimaal mogelijk inzetten van Materieelvoorzieningen;
 • het op tijd leveren van materialen en zorgen voor onderaannemers ten behoeve van de uitvoering;
 • het maken van inkoopopdrachten en het aanvragen en bewaken van nuts-voorzieningen.
De uitdaging van BAM Materieel is om veilig werkende bouwplaatsen te creëren. Hierbij wordt rekening gehouden met allerlei aspecten, zoals veiligheid, kwaliteit, prijs en levertijd. BAM Materieel opereert efficiënt en concurrerend en biedt een uitstekende werkomgeving met ruimte voor optimalisaties.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Voor de functie van werkvoorbereider bij BAM Materieel heb je het volgende in huis:
 • je hebt een mbo elektrotechnische of -werktuigbouwkundige opleiding gevolgd;
 • je bent in het bezit van een VCA1-certificaat;
 • je bent sterk in het opbouwen van relaties, zit graag in een adviserende rol en hebt van nature een proactieve houding.
Wat bieden wij?
Als werkvoorbereider bij BAM Materieel bieden wij jou een functie met veel persoonlijke vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om je in de breedte te ontwikkelen.

Maar natuurlijk ook
 • een marktconform salaris;
 • interne scholingsmogelijkheden vanuit de BAM Business School, ons centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie;
 • een flexibele werkomgeving, vanuit BAM ‘Samen Slim Werken’.
Bovendien kun jij je aanmelden bij Young BAM, waar je samen met jouw collega’s de tijd en ruimte krijgt om de hele organisatie beter te leren kennen en jouw eigen BAM-netwerk op te bouwen.

Wie zijn wij?
BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

Interesse?
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Diego Rodenbecher, corporate recruiter, telefonisch via 06 15 19 84 68 of via e-mail: diego.rodenbecher@bam.com.

Heb je interesse in de functie werkvoorbereider bij BAM Materieel, solliciteer dan via de ‘Solliciteer’ button!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Trefwoorden: Vacature, full-time, Lelystad, bouwplaatsinrichting, infratechniekprojecten.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

marktconform
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40 uur