user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Allround Monteur WTB - Tribologie

in Hengelo

AkzoNobel
 • AkzoNobel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Op de AkzoNobel locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld, inclusief een warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Op deze vestiging wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout gewonnen ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout. 

Voor de site Hengelo hebben wij een vacature voor een 

Allround monteur WTB – Tribologie

De Allround monteur WTB – Tribologie maakt deel uit van de afdeling Mechanical Salt Bulk binnen de afdeling Asset Management van site Hengelo.
Als Allround monteur WTB – Tribologie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden binnen de Salt Bulk & Specialties fabrieken met een sterke focus op tribologische werkzaamheden, denk hierbij aan smeeractiviteiten van diverse installaties over de gehele locatie volgens een vooropgesteld onderhoudsschema en zullen een hoge mate van zelfstandigheid vereisen.
Je rapporteert aan de Supervisor Mechanical Industrial Salt en werkt vooral samen met monteurs uit de mechanische werkplaats. Je hebt een proactieve houding, bent oplossingsgericht en je wilt je werk met hoge kwaliteit afleveren.

Belangrijkste taken:
 • Uitvoeren van vooraf opgestelde preventieve onderhoudswerkzaamheden.
 • Uitvoeren van correctieve onderhoudswerkzaamheden met name op het gebied van Tribologie.
 • Je hebt een oplossingsgerichte houding, komt met verbetervoorstellen voor technische aanpassingen en/of aanpassingen op bestaande werkwijzen.
 • Tijdig signaleren van technische problemen, analyseren wat mogelijke oorzaken zijn en dit op een correcte manier rapporteren.
 • Managen van een tijdige oplevering van de onderhoudswerkzaamheden.
 • Bereid om mee te draaien in consignatiediensten.
 • Het naleven van AkzoNobel beleid, processen, werkmethoden en systemen. Strikte naleving van de AkzoNobel Life Saving Rules & ALPS werkprocessen.

lees meer

Eisenpakket Functie-eisen en competenties:
 • Voor alle functies in Hengelo geldt dat je de bestaande situatie altijd wilt verbeteren!
 • Opleiding op MBO (4) niveau werktuigbouw met aanvullende cursussen tribologie en meerdere jaren ervaring op het gebied van werktuigbouwkundige & tribologische onderhoudswerkzaamheden.
 • Je hebt een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden.
 • We verwachten een continue verbetermentaliteit: bijvoorbeeld erger je je aan inefficiënties, en heb je bewezen hieraan iets gedaan te hebben in het verleden.
 • Je bent een sterke teamplayer en kunt omgaan met verschillende perspectieven en belangen, kan gemakkelijk denken in processtappen en de daarbij behorende individuele verantwoordelijkheden van je teamleden.
 • Je bent innovatief, komt met nieuwe ideeën zodat de werkomgeving iedere dag veiliger en efficiënter wordt.
 • Effectief in communiceren op verschillende niveaus in de organisatie, consequent in handelen en je hebt geen schroom om je manager en je team leden moeilijke besluiten uit te leggen en te helpen invoeren.
 • Beschikken over een heftruck-, reachtruck- en hoogwerker certificaat, VCA (VOL) of de bereidheid dit te halen.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Wat biedt AkzoNobel
AkzoNobel Hengelo biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. 
Daarbij ontvang je een bij de zwaarte van de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Marte van der Vossen, op (088) 010 6789 (optie 2). Je sollicitatie ontvangen wij graag via onze online vacaturebank, referentie 1700042D of via de 'Solliciteer' button. 
Een employment screening kan onderdeel uitmaken van het recruitment proces.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben 45.000 medewerkers in 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine, Sikkens en Jozo. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen, en kleur te geven.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40 uur