user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Team Manager Engineering

Vacature Zoeterwoude

HEINEKEN
 • HEINEKEN
 • Universitair, Minimaal 5 jaar ervaring
 • 40 t/m 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Teamleader Engineering 

Als Teamleader Engineering binnen VRUMONA ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van het Engineering team en het ontwikkelen en implementeren van het beleid voor technische processen. Jij neemt de leiding in het continue verbeteren van deze processen en bent hierin een belangrijke driver, want binnen HEINEKEN en VRUMONA wordt gewerkt met de TPM (Total Productive Management) methode. Daarnaast coördineer je de capex-flow en ben je in de lead bij grote (technische) verbeterprojecten en modificaties die invloed hebben op de gehele keten.

Wat ga je nu doen als Teamleader Engineering ?
In deze functie heb jij als doel om onze fabriek en machines in optimale staat te brengen en houden voor de lange termijn. Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden als Teamleader Engineering zijn:
 • Leidinggeven, coachen en ontwikkelen van een team van ervaren engineers;
 • Coördineren van engineering projecten en modificaties, delegeren van deeltaken aan engineers, projectleider, technisch tekenaar of externen;
 • Mede richting geven aan het jaarlijks onderhoudsplan;
 • Implementeren van het nieuwe capex planning proces;
 • Coördineren van de capex flow;
 • Inspelen op interne en externe engineering ontwikkelingen die impact hebben op VRUMONA;
 • Beoordelen van relevante managementinformatie gevraagd en ongevraagd inzicht geven in de kwantitatieve en kwalitatieve prestaties op engineering beleid;
 • Bijdragen aan de Supply Chain strategie van VRUMONA.

De standplaats van deze functie is Bunnik en je rapporteert aan de Manager Operations.

Waar kom je terecht?
Binnen Vrumona maak jij deel uit van de afdeling Operations binnen de Supply Chain. De afdeling Operations is verantwoordelijk voor de productielijnen en het verpakken van onze producten. Als Teamleader Engineering stuur jij het Engineering team aan van 7 fte. Jij hebt een zichtbare en vooral bindende positie. Zowel binnen de teams als tussen de teams. 
 

lees meer

Eisenpakket Ben jij die Teamleader Engineering die wij zoeken?
Resultaatgericht, ondernemerschap en samenwerken. Dit zijn keywords die jou omschrijven. Maar wil je echt slagen in de rol, dan heb jij de volgende musthaves:
 
 • Een afgeronde Master in een bèta richting (Technologie, Levensmiddelen technologie, vliegtuigbouwkunde, WTB, chemische technologie of vergelijkbaar);
 • Tussen de zes en acht jaar werkervaring en een vergelijkbare leidinggevende functie;
 • Ervaring binnen een productieomgeving is een pré;
 • Relevante kennis en ervaring met TPM, in het bijzonder TPM Progressive Quality methodiek is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Wat kan je van ons verwachten?
Het leuke van werken bij VRUMONA is dat je bij ons altijd verder kijkt dan je eigen vak. Bij alles wat we willen verbeteren, zijn ook jouw mening en talent van belang. Zo kan het gebeuren dat je soms ver buiten je eigen vakgebied betrokken raakt bij een project. 

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je relevante werkervaring en opleiding. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten. Je krijgt daarom volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Vervolgstappen in je carrière kun je bij VRUMONA en HEINEKEN ook buiten je eigen vakgebied zetten. 

Over HEINEKEN & VRUMONA
VRUMONA is de frisdrankenonderneming van HEINEKEN Nederland in Bunnik. VRUMONA heeft een gevarieerd portfolio met merken zoals Royal Club, Crystal Clear, SiSi, Sourcy en Sourcy Vitaminwater. Daarnaast is VRUMONA in Nederland de licentiehouder en leverancier van de merken Pepsi, Rivella, 7UP en Mountain Dew.

VRUMONA is onderdeel van HEINEKEN, ’s werelds meest internationale brouwer met meer dan 250 internationale en regionale bier- en cidermerken in meer dan 190 landen. Onze gepassioneerde collega’s werken elke dag met veel plezier om onze consumenten te laten genieten van onze mooie bier- en cidermerken als HEINEKEN, Amstel, Brand, Desperados, Affligem en Apple Bandit. In Nederland heeft HEINEKEN drie brouwerijen, in Den Bosch, Wijlre en Zoeterwoude, de grootste brouwerij van Europa. 

Enthousiast om als Teamleader Engineering aan de slag te gaan?
Klik dan nu op de ‘Solliciteer’ button! Voor informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Teus van Dieren (Manager Operations) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. We kijken uit naar je sollicitatie!

VRUMONA werkt uitsluitend met preferred suppliers. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Zuid-Holland, Zoeterwoude, Teamleader Engineering, Teammanager Engineering, Specialist Werktuigbouwkunde.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Teus van Dieren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Engineer in omgeving Zoeterwoude
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Zoeterwoude