user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Procesoperator COP

in Deventer

AkzoNobel
 • AkzoNobel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Commerciële proeffabriek zoekt gemotiveerde en leergierige procesoperators

Procesoperator (MBO’er Procestechniek of VAPRO-B) zet zich in een innovatieve omgeving voor de volle 100% in voor kwaliteit en veiligheid bij de productie en ontwikkeling van nieuwe chemicaliën voor de polymeerindustrie. 

De business unit Polymer Chemistry van AkzoNobel is een van 's werelds belangrijkste producenten van organische peroxiden, metaalalkylen, organische metaalverbindingen en polymeeradditieven. Deze zijn essentieel voor de productie van thermoplastische harsen, elastomeren, thermoset-materialen en halfgeleiders. 
De Complex Organics Plant (COP) in Deventer is een commerciële proeffabriek binnen de business unit Polymer Chemistry. Het is een ‘proeffabriek’, dat wil zeggen dat er in nauwe samenwerking met Research geheel nieuwe, innovatieve chemicaliën ontwikkeld worden, die vervolgens in kleine batches geproduceerd worden. Voor deze bijzondere productie-omgeving zijn wij nu op zoek naar een zeer gemotiveerde en leergierige MBO’er (m/v) Procestechniek of met VAPRO-B voor de functie van

Procesoperator

Laten we het eerst even hebben over je werkomgeving. In de COP ontwikkelen en produceren we op kleine schaal nieuwe metaalverbindingen (katalysatoren) en andere chemicaliën voor de polymeerindustrie. Veel van de processen die we daarbij inzetten zijn behoorlijk ingewikkeld. Ze worden opgezet op aanwijzing van de afdeling Research & Development, en vervolgens geoptimaliseerd. Wat het nóg lastiger maakt, is dat de geproduceerde chemicaliën zeer gevoelig zijn voor bijvoorbeeld zuurstof of water.

Jouw rol in deze fabriek
Als je dit zo leest, snap je dat je als operator een zeer belangrijke rol krijgt. Je kunt in deze fabriek nooit op routine draaien, want je maakt steeds andere producten. Wat vandaag probleemloos lukt, kan door de wisselende omstandigheden morgen anders gaan. De uiterst geringe foutmarge betekent dat je zeer accuraat moet werken, zowel in de uitvoering van de processen als in de analyses van grondstoffen en eindproducten. Verder moet je ook tijdens de processen continu opletten, alert zijn op onverwachte omstandigheden en snel en doordacht reageren als er iets niet klopt. Je zit er bovenop! 
Overigens werk je van maandag tot vrijdag in een 3-ploegendienst, rapporterend aan de Shift Supervisor. De kans bestaat dat we later overgaan naar vijf ploegen.
 

lees meer

Eisenpakket
 • Opleiding VAPRO-B of MBO Procestechniek of vergelijkbaar niveau;
 • Ervaring met productie-installaties in de chemische industrie;
 • Zeer kwaliteitsbewust en kritisch als het gaat om veiligheid & risico’s;
 • Echt geïnteresseerd in processen, gemotiveerd om mee te denken;
 • Bereid om door te leren en om met ideeën en suggesties te komen;
 • Flexibele instelling, behalve als de veiligheid in gevaar komt.

Ons aanbod
Je komt te werken in een ontwikkelomgeving waar het er niet om gaat zo veel mogelijk productie te draaien, maar zo goed en precies mogelijk. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Daarbij werk je nauw samen met onderzoekers en engineers die op jouw inzichten vertrouwen. Sterker, jouw input als volger en bestuurder van de processen is van groot belang voor de ontwikkelaars. En mocht je ideeën hebben om iets nóg beter, veiliger of schoner te doen, dan zijn die zeer welkom.

Jouw reactie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Ariane Kräutner, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170003ZA of reageer via de 'Solliciteer' button. Een employment screening kan onderdeel uitmaken van het recruitment proces.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben 45.000 medewerkers in 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine, Sikkens en Jozo. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen, en kleur te geven.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Competitive
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40 uur