user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service Monteur (regio Rotterdam - Den Haag)

in Dordrecht

Xylem Water Solutions
 • Xylem Water Solutions
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Heb jij een achtergrond in en passie voor elektrotechniek en wil je graag werken in een zelfstandige, mobiele functie? Vind jij het geen probleem om regelmatig storingsdiensten te draaien en zorg jij voor een optimale klanttevredenheid bij al jouw werkzaamheden? Xylem’s missie is een wereld zonder water gerelateerde problemen. Wil jij ook deel uitmaken van onze missie op het gebied van water? Let's solve water! Xylem is op zoek naar een:

Service Monteur
regio Rotterdam – Den Haag (fulltime)

Wat ga je doen?
In deze zelfstandige functie pleeg je (preventief en correctief) onderhoud aan rioolgemalen, los je storingen op en je draagt er zorg voor dat deze gemalen probleemloos functioneren. Je draagt hierbij zorg voor een optimale klanttevredenheid door onder meer zorgvuldige en tijdige communicatie over de voortgang van het onderhoud en de werkzaamheden. Je bent tevens verantwoordelijk voor de werkzaamheden die door derden, in opdracht van Xylem, op locatie worden uitgevoerd en je geeft training on the job aan derden. Rapportage over klantbezoeken, uitgevoerde werkzaamheden en de gemaakte afspraken voer je vanzelfsprekend in, in het onderhoudssysteem (XDM). Je bent verantwoordelijk voor de inventarisatie en rapportage van restwerkzaamheden / meerwerk, je bewaakt de status hiervan en je onderneemt actie indien nodig (met de klant of collega’s). Op regelmatige basis neem je deel aan de storingsdienst (7 x 24 uur).

Team Operations & Service Benelux
Het volledige team in Dordrecht bestaat uit ca. 150 enthousiaste medewerkers. Het team Operations & Service bestaat uit ca. 50 medewerkers en is onderverdeeld in 2 rayonteams, operations, servicecoördinatie, werkplaats en customer support. Kijk ook eens op onze website www.xylem.nl (‘werken bij Xylem / onze mensen’), waar onze medewerkers hun ervaringen delen.

Wat bieden wij?
 • een zelfstandige, mobiele functie, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en deskundig team;
 • een uitgebreide interne opleiding om Xylem en haar producten te leren kennen;
 • ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen;
 • binnen Xylem heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt en er is veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, bedrijfsbus, mobiele telefoon, premievrije pensioenopbouw, etc.

lees meer

Eisenpakket Wat heb jij te bieden?
 • je hebt een MBO-diploma (niveau 4) in de richting van elektrotechniek;
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • je bent in het bezit van een NEN 3140 certificaat en VCA VOL;
 • je hebt affiniteit met besturingstechniek en kennis van en ervaring met riooltechniek is een pre;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • je bent woonachtig in de regio Rotterdam – Den Haag en je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • je bent zelfstandig, servicegericht, klantgericht, oplossingsgericht en je hebt een continu verbeteren en commerciële instelling.

Over Xylem
Xylem is een leidende, mondiale leverancier van watertechnologie, die zich inzet voor de ontwikkeling van innovatieve technologische oplossingen voor wereldwijde wateruitdagingen. De producten en diensten van Xylem maken het mogelijk om water te transporteren, te behandelen, te analyseren en te monitoren en zorgen ervoor dat het veilig is voor gebruik in nutsbedrijven, dienstverlening in huishoudelijke en commerciële gebouwen en op industrieel en agrarisch terrein. Met de overname van Sensus in oktober 2016 heeft Xylem slimme meettechnieken, netwerktechnologieën en geavanceerde gegevensanalyse voor water-, gas- en elektriciteitsbedrijven aan haar portefeuille met oplossingen toegevoegd. De bijna 16.000 werknemers beschikken over een brede expertise, met een sterke focus op het identificeren van duurzame oplossingen. Het hoofdkantoor van Xylem is gevestigd in Rye Brook, New York, V.S. en de jaaropbrengst over 2015 bedroeg $3,7 miljard. Via een aantal marktleidende merken is de organisatie actief in meer dan 150 landen.

Word jij onze nieuwe collega?
Reageer met cv en motivatiebrief via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alexander Vis, Manager Operations, 06-53419500. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Ingrid Donders, Human Resources, 06-83701212.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40