user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Project engineer

in Steenwijk

Ennatuurlijk
  • Ennatuurlijk
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Project engineer gezocht!

We zijn op zoek naar
Jou?

We zijn per direct op zoek naar een Project engineer.

Wil je een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de warmte- en koudevoorziening in Nederland? Heb je een passie voor techniek? Ben je opzoek naar een uitdagende functie? En heb je:
  • Een bachelor Werktuigbouwkunde, Energie-, Proces- of Installatietechniek (HIT)
  • Ten minste 3 jaar relevante werkervaring in warmte- of installatietechniek
  • Ervaring in het projectmatig werken

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheid

Jij bent het aanspreekpunt namens engineering op onze vestiging in Steenwijk en vormt daarmee een brug met je collega’s in Best. Je verzorgt de engineering van uiteenlopende vraagstukken in het noorden, oosten en midden van het land. 

Je bent verantwoordelijk voor het advies en ontwerp van de diverse onderdelen van een warmtenet van distributie tot klantaansluitingen. Je werkt samen met de project-, sales- en assetmanagers in de regio aan het realiseren van strategische groeiplannen, nieuwe aansluitingen of nieuwe netten. Jij zorgt voor een ontwerp wat garant staat voor een duurzame, efficiënte én betrouwbare oplossing. Je bent in staat om zelfstandig of in samenwerking met partners en collega’s de projecten uit te werken. Uiteindelijk lever jij een compleet uitvoeringsontwerp op wat geschikt is om door team realisatie uitgevoerd te worden. 

Jouw werkdag
Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Je start je dag in Steenwijk met een overleg met Peter, Salesmanager, over een project in Leeuwarden. Je hebt een concept uitgewerkt voor het ombouwen van 250, op het gasnet aangesloten, appartementen. Je hebt hiervoor de route in kaart gebracht voor de distributie- en stijgleidingen en de locatie voor de afleversets. De door jouw opgeleverde begroting en rapportage dient als basis voor aanbieding richting de woningcoöperatie. 

Na de lunch rijd je naar Zwolle om te inventariseren welke uitbreidingsmogelijkheden er nog zijn op het bestaande warmtenet. Samen met Justin, Assetmanager, breng je in kaart hoeveel ruimte er is voor extra installaties zoals pompen en leidingwerk. Daarna rijd je door naar huis om je bevindingen uit te werken met de nodige berekeningen en schetsen. Tussentijds krijg je een telefoontje van een installateur die vragen heeft over een technische scope die door jou met een offerte meegestuurd is. De werkdag is voorbij gevlogen en je kijkt met een voldaan gevoel terug op weer een fijne werkdag. 

Jij krijgt
Veel!

Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als telefoon en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

lees meer

Eisenpakket Hoe leren we elkaar kennen?

Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren
Solliciteer direct via de ‘Solliciteer’ button! Je kan ook contact opnemen met Frank Soons, manager Engineering, via 06-25142936. Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd. 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40