user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Job Werkvoorbereider die voor de sterkste samenwerking en het hoogste rendement gaat! (Landelijk)

in Gouda

BAM Infra
 • BAM Infra
 • MBO / HBO or higher
 • Medior level
 • Fulltime
 • hours p/w
Function description Wil jij met je ervaring hét aanspreekpunt zijn voor je collega’s? Jij gaat samen met je projectteam voor meer dan 100% zorgdragen voor een kwalitatief optimaal product, een tevreden klant en een gedegen werkbegroting.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ga je tijdens de tender- en realisatiefase werkmethodes uitwerken in werkplannen. Dit doe je in samenwerking met het ontwerp- of projectteam, met als doel het optimaal doorlopen van de uitvoeringsfase van het project. Als je terug kijkt naar een positief opgeleverd project, dan kun je met een trots gevoel naar huis! 

Eenmaal om tafel met het projectteam ga je voor meer dan 100% zorgdragen voor een kwalitatief optimaal product, een tevreden klant en een gedegen werkbegroting. Jij staat voor kwaliteit en je werkt secuur waardoor projecten binnen de gestelde kaders blijven. We verwachten van jou dat je voornamelijk aanwezig bent bij de projecten, je hebt dus veel verschillende werkplekken. Doordat je steeds in een andere omgeving bent werk je intensief samen met de projectleider, uitvoerder en klant. Het voordeel hiervan is dat je een helikopterview hebt, je hebt een positief probleemoplossende houding en kijkt vooruit!

Als werkvoorbereider bij BAM Infra zet je jouw talenten in om innovatieve projecten te realiseren. Enkele voorbeelden hiervan zijn; ’s werelds grootste fietsenstalling onder het nieuwe Stationsplein Oost te Utrecht, de Busbrug in Zwolle, OMOP groot en kleinschalig Asfaltonderhoud, renovatieproject N211 in het Westland, de eerste 3D geprinte fietsbrug ter wereld gerealiseerd in Gemert.

Werkzaamheden:
 • Jij waarborgt de veiligste en meest efficiënte werkmethode gedurende het gehele traject. In overleg met het projectmanagement bepaal je de inzet van onder meer de personeelscapaciteit, materieel en materiaal;
 • Tijdens de uitvoering bewaak jij de (financiële) voortgang van het werk. Je bent kritisch en je signaleert eventuele problemen. Je voert controles uit en je verricht administratieve handelingen;
 • Je coördineert en bewaakt contractwijzigingen richting onderaannemers en leveranciers, opdat de klantwensen geborgd zijn en deze ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

read more

Requirements Wie zoeken wij?

De afgelopen jaren heb jij ervaring opgedaan met verschillende type contracten (RAW maar ook met D&C in combinatie met EMVI). Ervaring met het werken in multidisciplinaire projecten (civiel, wegen, infratechniek, etc.) is een pré.
 • Je hebt een afgeronde opleiding mbo- of hbo opleiding in een technische richting;
 • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de infra;
 • Je kunt je bij verschillende partijen goed aanpassen aan de omgeving en de gevoerde taal;
 • Doordat je alle ballen in de lucht wil houden is procesmatig werken jou op het lijf geschreven (LEAN);
 • Je bent resultaatgericht, je hebt een hoog energielevel, je bent ondernemend, stressbestendig en flexibel.
Wij zoeken landelijk naar nieuwe collega’s, onder andere in; Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Helmond, Breda en Zwolle.

Wat bieden wij?

Als werkvoorbereider heb je een afwisselende functie waarbij je zowel buiten op het project- en in één van onze BAM huizen werkzaam bent. Er heerst een informele sfeer, een hoge mate van flexibiliteit, waarbij collega’s behulpzaam zijn en er initiatief genomen word. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om onze medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling hebben wij de BAM Business School, het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels. BAM biedt haar medewerkers een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

Interesse?
Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button.

Over ons

BAM Infra Regionaal is een lokale partner die op de hoogte is van alle regionale ontwikkelingen. BAM Infra Regionaal begeleidt als lokale aannemer de totale keten van het bouwproces; van idee, ontwikkeling, ontwerp, uitvoering tot en met beheer en onderhoud. Voor zowel complexe multidisciplinaire projecten als kleinschalige lokale projecten. BAM Infra Regionaal heeft een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van Civiel, Wegen, Asfalt en Verkeerstechniek. Dankzij de brede kennis en ervaring van onze medewerkers en de samenwerking met andere BAM-bedrijven kunnen we onze projecten integraal uitvoeren. Dit leidt tot korte, open communicatielijnen, schaalvoordelen, tijdwinst en een efficiënte werkwijze. Ook denken we graag mee over innovatieve concepten voor actuele vraagstukken als mobiliteit, bereikbaarheid, innovatie en duurzaamheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Landelijk, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Helmond, Breda, Zwolle, Gouda, Werkvoorbereider, Technicus, Technisch Projectleider.

read more

Salary info Salary negotiable

Marktconform salaris
Amount of hours per week hours p/w
36 t/m 40 uur
Werkvoorbereider die voor de sterkste samenwerking en het hoogste rendement gaat! (Landelijk)
Rating: 7.7
Votes: 51

 1. Technicus.nl
 2. Technical Jobs
 3. Gouda