user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider Fire

in Amsterdam

BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest
 • BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest
 • MBO / HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Kom jij ons team als Werkvoorbereider versterken?

Wat ga je doen?
In deze functie werk je ondersteunend aan het team van specialist-engineers, zodat zij zo optimaal mogelijk hun werk kunnen doen. Als werkvoorbereider organiseer en coördineer je de uitvoering van de projecten: je maakt calculaties, offertes en zorgt ervoor dat de monteur over de juiste gegevens en materialen  beschikt, zodat het project zonder vertraging afgerond kan worden. Voortgang van het project rapporteer je aan de projectleider, met inhoudelijke projectvragen kun je terecht bij de specialist-engineers.
  
Jouw taken zijn o.a.: 
 • Het opstellen van planningen en overzichten voor het goed verlopen van de werkzaamheden binnen de projecten.
 • Het bestellen van de benodigde materialen en eventuele diensten ten behoeve van een project.
 • Realiseren van tijdige beschikbaarheid van monteurs en deze voorzien van de benodigde informatie voor een optimale uitvoering van de werkzaamheden.
 • Meer- en minderwerk signaleren en eventueel offreren in overleg met de projectleider.
 • Het vooraf inschatten van veiligheidsrisico’s die mogelijk gedurende de werkzaamheden kunnen ontstaan en deze risico’s vertalen in risicobeheersmaatregelen.
 • Administreren van klantgegevens (tekeningen/revisie/ed.).
 • Proactief zorgdragen voor een tevreden klant.

lees meer

Eisenpakket Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek en aantoonbare interesse voor Fire & Security. Daarbij zijn een aanvullende cursus Installatiedeskundige brandmeldinstallaties en Autocad 2D een absolute pre. Je werkt graag samen in een team van professionals, bent proactief, communicatief vaardig en steeds op zoek naar mogelijke verbeteringen in het proces. Bovendien heb je een gezonde ambitie om uiteindelijk specialist-engineer te worden.
 
Wat bieden wij?
Wij bieden een functie in een sterk groeiend onderdeel van onze organisatie in een team vol enthousiaste professionals. Bij deze functie hoort een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

De standplaats van deze functie is Zwaag.

Interesse?
Reageer via de 'Solliciteer' button.
 
Over ons
Integraal denken en doen begint bij BAM Bouw en Techniek. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep biedt BAM Bouw en Techniek een totaalaanbod van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie van de bebouwde omgeving. Tijdens de hele levenscyclus van een gebouw denken wij, als strategische partner, langdurig met onze klanten mee en vooruit. Onze klant doet zaken met één BAM; integraal, discipline-overstijgend, duurzaam, efficiënt en effectief. Zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk- en leefomgeving. We vertalen klantwensen naar een heldere instructie aan collega’s in het gehele proces. Als échte partner dus. Om integraal, strategisch partner te kunnen zijn, is creativiteit een randvoorwaarde. We durven ‘anders te denken’. Flexibel in de aanpak, om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

Voor BAM Bouw en Techniek – Regio Noordwest zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider Fire&Security met als standplaats Zwaag. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

marktconform
Aantal uur per week uur p/w
32 t/m 40 uur