user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Allround Onderhoudstechnicus WTB

in Sassenheim

Allround Onderhoudstechnicus WTB
 • Allround Onderhoudstechnicus WTB
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie MBO WTB’er zorgt voor de goede werking van installaties bij dé autolakkenproducent van Nederland.Veelzijdig en boeiend werk met goede ontwikkelingskansen als verantwoordelijke voor de technische ondersteuning van productieafdelingen, laboratoria, facilitaire diensten en distributiecentrum.


Heb je ooit je auto laten spuiten? Dan is waarschijnlijk een van onze producten gebruikt. Met bekende merken als Lesonal®, Dynacoat® en Sikkens® levert AkzoNobel Vehicle Refinishes (VR) in Sassenheim innovatieve lakken, plastic coatings en aanvullende (kleur)technische ondersteuning aan carrosserie- en garagebedrijven in alle segmenten van de autoherstelmarkt. Wij boeken wereldwijd succes door ons als echte partner te verdiepen in de behoeften van onze klanten. VR telt ongeveer 4500 medewerkers wereldwijd. 
Binnen de vestiging Sassenheim levert het Technisch Bedrijf producten en diensten aan interne klanten, zoals de productieafdelingen, het distributiecentrum, facilitaire diensten en laboratoria. Voor deze afdeling zijn wij nu op zoek naar een allround onderhoudstechnicus Werktuigbouwkunde

Je wordt bij ons verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van storingen in zowel de productie als in de laboratoria. Ook kun je ingezet worden voor preventief onderhoud en modificaties. Als "technisch eigenaar" ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties en neem je actief deel in kwaliteitverbeterteams.

lees meer

Eisenpakket Wij vragen
 • MBO Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig niveau;

 • Relevante werkervaring en affiniteit met productie-installaties;

 • Teamspeler met flexibele en positieve instelling;

 • Goede communicatieve vaardigheden;

 • Affiniteit met de administratieve kant van het technische werk.
 
Ons aanbod

Je kunt rekenen op een zeer gevarieerde werkomgeving met veel zelfstandigheid in een team met een goede werksfeer, waarin collegialiteit en teamgeest voorop staan. Verder bieden we ruime mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ashna Badal, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2. Solliciteren kan alleen via onze site. Ga naar www.akzonobel.com/nl/careers en zoek op referentienummer 170005B0 of solliciteer via onderstaande link.

https://www.akzonobel.com/careers/vacancies/170005b0

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine en Sikkens. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen, en kleur te geven.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Leiden, Technisch support, Beheerder technische installaties.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

concurrerend
Aantal uur per week uur p/w
36 t/m 40 uur
Allround Onderhoudstechnicus WTB
Score: 7.8
Stemmen: 34

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Sassenheim